Ana SayfaEkonomiEmlak Konut GYO’dan Erken Ödeme İndirimi

Emlak Konut GYO’dan Erken Ödeme İndirimi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Emlak Konut GYO, yüzde 20’ye varan peşin ödeme indirimi kampanyası başlattığını duyurdu.

Emlak Konut GYO, yılın en iyi fırsatlarını sunmaya devam ediyor. Emlak Konut GYO yüzde 5 ile yüzde 20 arasında erken ödeme indirimi kampanyasına başladığını açıkladı.

Şirketin 1 Şubat – 31 Mart arasında geçerli olan ‘Güçlü Türkiye için Birlik Vakti’ kampanyası büyük ses getirmişti. Emlak Konut GYO’nun bu kampanyasından yüzlerce kişi yararlanmış ve konut sahibi olmuştu. Şirket yoğun ilgi sonrasında yeni bir kampanyaya daha başlamaya karar verdi. Şubat öncesinde konut alan ve ödemeleri devam eden alıcılara yönelik başlatılan bu kampanyaya da ilginin yoğun olması beklenirken, şirket kampanyanın ‘İkinci Bahar’ başlığı altında toplandığını duyurdu.

Emlak Konut GYO’dan yapılan açıklamaya göre, kampanya 47 konut projesini kapsıyor. 1 Nisan ile 9 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak erken ödeme indirimi yüzde 20’yi buluyor.

Şirket kampanya ile anahtar teslimi yapılan yada ödemelerine devam edilen 47 projeyi kapsayan kampanya detaylarını şöyle aktardı. Kampanyadan yararlanarak bört tutarlarının tamamını ödeyen hak sahiplerine yüzde 20 indirim uygulanacak. Borç miktarlarının yüzde 75’lik bölümünü ödeyenlere ise yüzde 15 oranında indirim söz konusu olacak. Borç tutarlarının yarısını ödeyebilen kişilere ise yüzde onluk indirim uygulanacak. Borçlarının dörtte birlik kısmını ödeyecek hak sahiplerine uygulanacak indirim oranı ise yüzde beş olacak.

Bu peşin ödeme indirimi kampanyasından 1 Şubat tarihi öncesinde açıklanan 47 proje dahilinde bağımsız ünite almış olan, ödemeleri sürmekte olan alıcıların yararlanabileceği ifade edildi. Kampanyadan yararlanmak isteyen alıcılar, geçmiş dönem taksitlerinde gecikme varsa bu taksitlerin faizlerini ve ödenmemiş olan aidatlarını ödeyerek kampanyadan yararlanabilecek. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.