Ana SayfaKredilerŞeker Finans’tan 30 Yıl Vadeli Konut Kredisi

Şeker Finans’tan 30 Yıl Vadeli Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şeker Finans Kiraya Son Kampanyası

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenlere ve ev alarak yatırım yapmak isteyenlere bankaların yanı sıra finans kuruluşları da konut kredisi veriyor. Ev almak için finansmana ihtiyacı olanlara kredi veren finans kuruluşları arasında ülkemizde özel bankacılık hizmeti veren Şekerbank’ın iştiraki olan Şeker Finans da yer alıyor. Finans şirketi statüsünde olan Şeker Finans’ın kiraya son konut kredisi kampanyası ile ev almak isteyenler uygun vade ve düşük faiz oranıyla kredi kullanabiliyor.

Şeker Finans kiraya son konut kredisi kampanyası ile ev almak için finansal desteğe ihtiyacı olanlara 360 ay vade ile konut kredisi veriyor. Şeker Finans konut kredisi kampanyası ile ev almak isteyenler 360 ay vadenin yan sıra 900.000 TL’ye varan kredi tutarından da yararlanabiliyor.

Şeker Finans konut kredisinin faiz oranları vade seçeneğine göre farklılık gösterebiliyor. Şeker Finans 12-120 ay vadeli konut kredisine %1,12 faiz ve 121-360 ay vadeli konut kredisine %1,19 faiz uyguluyor.

Şeker Finans’tan 120 ay vade ve %1,12 faiz oranıyla 50.000 TL tutarında konut kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 760 TL oluyor. Ayrıca kredinin ekspertiz ücretini, faizini, ipotek tesis ücretini, kredi tahsis ücretini ve vergilerini kapsayan yıllık toplam maliyet oranı 14,8633 oluyor.

Şeker Finans konut kredisi başvurusu Şekerbank şubelerinden, internet şubesinden ve telefon bankacılığından kolaylıkla yapılabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.