Ana SayfaGündemTHY'den Ortalama Üzeri Maaş Duyurusu!

THY’den Ortalama Üzeri Maaş Duyurusu!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Hava Yolları tarafından pilot alım ilanı verilirken ortalamanın üzerinde maaş verileceği belirtildi. 

Türk Hava Yolları tarafından dünyanın dört bir bölgesinde uçuş imkanı sağlama hedefleri olduğu düşünüldüğü zaman bu süreç içerisinde yeni bir pilot alım duyurusunun yapıldığı açıklandı. Uçuş kalitesini geliştirmek ve ağı kapsamlı hale getirebilmek için hem kaptan pilot hem de uçuş tecrübesi olan, olmayan 2. pilot alımının gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Bunun ardından yapılacak olan başvuruları artırabilmek amacıyla Türk Hava Yolları şirketi ile çalışmanın bazı ayrıcalıkları olduğu belirtildi. Yapılan açıklamalar sonrasında dünya çapında hava yolu şirketleri düşünüldüğü zaman Türk Hava Yollarının en modern ve en genç ekibi ile çalıştıkları göz önüne serildi. 

Türk Hava Yolları şirketinin yapılan dünya çapındaki değerlendirmeler sonrasında Avrupa’nın en iyi hava yolu ödülünü 5 kez üst üste aldıkları öğrenilmiş oldu. Şirketin içerisinde çalışan personelin hem firmaya hem de işlerine sıkı bir bağlılık içerisinde oldukları ifade edildi. Üniversite mezunu olan adaylar için istihdam yaratan 2. pilot ilanları ile havacılık sektörüne de her anlamda büyük bir katkı sağladıkları ifade edilmiş oldu. Bu durumda pek çok kişinin hayallerinin de gerçek olmasını sağladıkları öğrenildi. 

İş ilanı içerisinde bazı önemli ayrıntılara da yer verildi. Bu ayrıntılar kapsamında işe alınacak olan personelin ortalamanı üzerinde bir maaş alacağı öğrenildi. Maaş imkanlarının yanı sıra sosyal imkanların tamamından yararlanılması için çeşitli düzenlemeler yapılacak. Özellikle kadın çalışanların hem annelik hem de iş kariyerlerinin doğru bir şekilde planlanarak gerekli kolaylıkların sağlandığı öğrenildi. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.