Ana SayfaGündemMemur ve Emekliye Elektrik Faturalarında İndirim!

Memur ve Emekliye Elektrik Faturalarında İndirim!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akdeniz Elektrik tarafından kamu personeli için özel bir elektrik tarifesinin hazırlandığı öğrenildi. Memur ve emekliler için elektrik faturalarında indirimin sağlanacağı öğrenildi. 

Akdeniz Enerji şirketi tarafından Türkiye genelinde bir tarifenin başlatıldığı açıklandı. Enerjim Kamu ismi verilen yeni bir kampanya sonrasında Türkiye genelinde elektrik hizmeti veren şirketin kamu personeline özel bazı imkanlar sundukları ortaya çıktı. Kamu personelini hedef alan ilk ve tek kampanyanın Akdeniz elektrik tarafından gerçekleştirildiği açıklandı. Yapılan kampanyalı satışlardan kamuda çalışan kişilerin yanı sıra emeklilerin de yararlanabilecekleri belirlendi. 

Tarifeden aylık elektrik faturasının 82 lira ve üzerinde olan kamu çalışanları ile emeklilerin sorunsuz bir şekilde yararlanabilecekleri belirlendi. Hizmetten yararlanıldığı takdirde ulusal elektrik birim fiyatı üzerinden bir indirimin yapılacağı öğrenildi. Yüzde 5 oranında bir indirimin yapılması planlanıyor. Kamu personeli ile birlikte serbest tüketici hakkı olan 3 adet yakını da bu indirimlerden sorunsuz bir şekilde yararlanabilecekler. Yapılan değerlendirmelere göre emekli kamu personelleri düşünüldüğü çalışan kamu personellerinin sayısı da 3.3 milyon kişiye ulaşıyor. Sayı düşünüldüğü zaman yapılacak indirimin miktarı da dikkat çekiyor. Şirket tarafından yapılan açıklamalar sonrasında Türkiye genelinde şimdiye kadar herhangi bir kampanyanın kamu personellerini ve emeklileri kapsamadığı ortaya çıktı. Yapılan yeni kampanyanın şimdiden ilgi gördüğü öğrenildi. 

Yapılan kampanya ile birlikte elektrik abonelerinin farklı yöndeki ihtiyaçlarına bu şekilde yanıt verilebildiği tespit edildi. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin serbest tüketici şartlarını taşımaları gerektiği ifade edildi. Bunun ardından kamu personel kimliği ile birlikte başvurularını gerçekleştirmeleri gerektiği planlanıyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.