Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank Gişe Yetkili Yardımcısı Alımları Gerçekleştirecek!

ING Bank Gişe Yetkili Yardımcısı Alımları Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Gerekli özen gösterilerek müşterilerin isteklerini zamanında eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirilmesi, hesaptan para çekilmesi ve EFT/Havale işlemlerinin gerçekleştirilmesi gibi görevlerin yapılması kapsamında ING Bank, Gişe Yetkili Yardımcı alımları yapacağını duyurdu.

Banka iş ilanına başvuru yapacak adaylara ING Bank bazı kriterler belirlemiştir. Bunlardan biri adayların ING Bank’ın söylediği bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir. En az ön lisans mezunu olunması talep eden banka, üniversitelerin İktisat, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi, İstatistik, İşletme, Ekonomi, Turizm İşletmeciliği, Ekonotmeri, Maliye ve Bankacılık gibi bölümlerinden mezun olma kriteri koymuştur.

Erkek adayların kesinlikle askerlik hizmetlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Tecil ettirmiş ya da askerliği yakın tarihlerde olan bireylerin başvurularını ING Bank değerlendirmeyecektir.

Bunların yanında bankanın bazı istekleri daha vardır. Bunlardan biri adayların banka bünyesine yeni yeni müşteriler kazandırabilecek potansiyelde olması talep edilmektedir. İkna yeteneği gelişmiş, satışa yatkınlığı bulunan, ekip çalışmalarında başarılı ve uyum sağlayabilen adayların başvurularını değerlendirecek olan banka aynı zamanda insan ilişkilerinde başarıya, iletişime, güler yüzlülüğe de dikkat etmektedir.

Banka personel alımlarında adayların herhangi bir program, yabancı dil bilgisi ve benzeri gibi ek kriterler sunulmamıştır. Yine benzer şekilde adayların tecrübeliklerine bakılmamaktadır. Yeni mezun olmuş ve önceki dönemlerinde alanında hiç çalışmamış adayların da başvuruları değerlendirilecektir.

Başvurular 20 Ağustos’da sona erecek olup, Giresun ve Diyarbakır illerinde ING Bank şubeleri için alımlar gerçekleştirilecektir.

ING Bank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-gise-yetkili-yardimcisi-1818729?

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-gise-yetkili-yardimcisi-1818722? 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.