Ana SayfaBirikim & YatırımOdeabank'tan Avantajlı Faiz Oranları ile Vadeli Mevduat Hesabı!

Odeabank’tan Avantajlı Faiz Oranları ile Vadeli Mevduat Hesabı!

Odeabank'tan Avantajlı Faiz Oranları ile Vadeli Mevduat Hesabı! Odeabank Vadeli Mevduat Hesabı Avantajları! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank Vadeli Mevduat Hesabı!

Odeabank, müşterilerine Türk Lirası ve döviz cinsinden birikim yapmak için avantajlı faiz oranları ile vadeli mevduat hesabı imkanı sağlıyor.

Çocukları için, ev almak için, tatil yapmak ve benzeri tüm durumlar için yatırım yapmak isteyenler için Odeabank avantajlı faiz oranları vadeli mevduat hesabı olanağı sağlıyor.

Müşteriler 1 gün ile 1 yıl arasında değişen tüm vade seçeneklerinde birikimlerini gerçekleştirebilir, aksini istememe şartı ile vade bitiminde hesaba aynı vade için geçerli olacak şekilde güncel faiz oranları yenilenebilmektedir. Odeabank, uzman müşteri temsilcileri ile kaliteli hizmet sunup, müşterilerinin tüm ihtiyaçları için çözümler üretmektedir.

Çeşitli kanallar ile vadeli mevduat hesabı açma imkanı sağlayan Odeabank, internet ve mobil şubesi, Odeabank İletişim Merkezi kanalı olanağı sunmaktadır.

7 farklı çeşitte vadeli mevduat hesabı ile tüm istekler için ayrı ayrı hesap imkanları veren banka, TL’den USD’ye, EURO’dan GBP’ye geçiş hakkı sağlanan Çok Kurlu Vadeli Hesap, bireysel emeklilik sistemine kayıt olan müşterileri için BES’li mevduat hesabı, yatırımlarının bir bölümünü fonlarında değerlendirmek isteyen müşterileri için Fonlu Mevduat, küçük yatırımlar ile uzun dönemli yatırım yaparak yüksek meblağlarda birikim yapmak isteyenler için Geleceğe Birikim Hesap ve ihtiyaç olması durumu için Para Çekilebilir Hesap imkanı sağlamaktadır.

Odeabank, mevduat hesabı için sigorta yapılmasını zorunlu tutmuştur. 100 bin Türk Lirasına kadar olan tüm yatırımlar için sigorta yapılması gerekmektedir.

Odeabank’tan Avantajlı Faiz Oranları!

Vadeli mevduat hesabı faiz oranları ise 4 bin TL ile 100 bin TL arası yüzde 22,50, 100 bin TL ile 250 bin TL arası yüzde 22,50, 250 bin TL üzeri yüzde 19,00 oranındadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.