Ana SayfaBanka İş İlanlarıBugün Son Gün! Vakıfbank Vardiyalı Çalışacak Personeller Arıyor!

Bugün Son Gün! Vakıfbank Vardiyalı Çalışacak Personeller Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Vakıflar Bankası Bilgi İşlem Merkezi bünyesindeki Sistem Operasyonları departmanında Sistem İzleme ve Merkezi Operasyonlar ekiplerinde görevlendirilmek üzere Sistem Operasyonları Uzmanı personel alımı yapılacak.

Banka Başvuru Şartlarını Bildirdi

Banka tarafından yapılan eleman alımları açıklamasında işe alınacak yeni personellerin vardiyalı sistemde çalışacağı ve bu iş şeklini kabul edecek kişilerin başvuru yapmasının istendiği bildirildi. Tecrübeli adayların başvurularının değerlendirmeye alınacağının da belirtildiği duyuruda yeni personellerin periyodik işlerin çalıştırılması, bankacılık gün sonu işlemleri, uygulama ve sistemlerdeki günlük operasyonların yürütülmesi, istemlerin takibi ve sorunların izlenmesi gibi alanlarda daha önceden deneyim sahibi olmak gibi şartları yerine getiriyor olması gerektiği söylendi.

Vardiyalı Çalışacak Personeller Aranıyor

Vakıfbank iş başvurusu yapacak kişilerin üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren Bilgisayar Öğretmenliği, Matematik, İstatistik ya da 2 yıllık ön lisans eğitimi veren Elektrik, Elektronik, Programcılık ve Bilgisayar bölümlerinden mezun olmaları isteniyor. Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek olan adayların banka iş başvurusu yapmasının istendiği duyuruda ekip çalışmasına uyum gösterecek adaylar arandığı da bildirildi.

Banka vardiyalı personel alımı ile ilgilenen adayların ayrıntılara önem veren, özenli ve dikkatli çalışmayı prensip edinmiş, insanlarla ilişki kurmada ve iletişimde başarılı, dahil olduğu ekipte çalışma arkadaşlarıyla uyum içinde çalışacak olmaları da istenen özellikler arasında yer alıyor.

Tercihen erkek banka personeli alımı yapılacağı, adayların en az 2 yıl olmak kaydıyla bu alanda deneyim kazanmış olmaları ve 35 yaşından büyük olmamaları da Vakıfbank vardiyalı personel alımı duyurusu için geçerli olan şartlarda belirtildi.

Başvurular için Son Tarih Belirtildi

Sistem Operasyonları Uzman Yardımcısı konumunda çalışacak olan yeni banka personelleri Vakıfbank bünyesinde sürekli görev yapacaklar. 28 Ağustos 2017 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği bu duyuruya başvuru yapmak ya da daha detaylı bilgiye sahip olmak için aşağıdaki bağlantıdan faydalanılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-vakiflar-bankasi-t-a-o-sistem-operasyonlari-uzmani-1821793

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.