Ana SayfaKredilerING Bank 30.000 TL İhtiyaç Kredisi!

ING Bank 30.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank düşük faizli ihtiyaç kredileri arasında olan bu kredi kampanyasından faydalananlar nakit ihtiyaçlarını uygun faiz ve 48 ay vade seçeneği ile karşılayabiliyor.

Banka uygun faizli bireysel krediler arayışında olan kişiler için ING Bank bireysel ihtiyaç kredisi avantajını sunuyor. Banka tarafından yüzde 1.19 aylık faiz oranı ile kullandırılacağı bildirilen bu kredide belirtilen oran Kredi Notu 1850 ve daha yüksek olan kişiler için geçerlidir. ING Bank faiz oranlarında müşterinin ve kredinin durumuna göre değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hayat Sigortası Primleri Ne Kadar?

ING bank 30.000 lira ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak kredi almasına banka tarafından bir engel görülmeyen kişilerden kredini toplam tutarının yüzde 0.5’i kadar kredi tahsis ücreti alınır. KKB notuna bağlı olarak yapılan hesaplamada ortaya çıkan faiz oranı banka yetkilileri tarafından kredi sahibine bildirilir. Kredi kullanacak olan kişilere banka tarafından Hayat Sigortası yapılması şartı bulunan bu kredideki sigorta kesintisi kredi sahibinin cinsiyeti, yaşı, teminatı, kredinin tutarı ve vadesine göre farklılık gösterir.

ING Bank İhtiyaç Kredisi için İstenen Belgeler

ING Bank ihtiyaç kredisi için istenen evraklar ise Türk vatandaşları için nüfus cüzdanı pasaport ya da sürücü belgesi; yabancı uyruklu kişiler için oturma izni belgesi ve pasaport, başvuru sahibinin üzerine olan son 3 aya ait elektrik, su, telefon, doğalgaz gibi faturalardan herhangi biri, kredi sahibinin çalışma şekline göre gelir belgesi, çiftçiler için de Çiftçilik Belgesi olarak sıralanabilir. Banka düşük faizli ihtiyaç kredisi kullandırımında gerekli gördüğü halde ek belge isteme hakkına sahiptir.

ING Bank kredi kampanyaları arasında yer alan bu kredideki en uzun vade seçeneği 48 aydır. 30.000 lira bireysel kredi kullanarak 48 ayda geri ödeme talebinde bulunan bir kişi diğer şartlar da uygun olduğu durumda kredisini aylık yüzde 1.19 faiz oranı ile kullanır. Kredi masrafı 150 lira olan bu seçenekte aylık kredi taksitleri 867.76 lira olarak hesaplanırken, kredi bitiminde aynı kişinin ödemiş olduğu toplam tutar da 41.802,48 liradır. Kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 17.42’dir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.