Ana SayfaKredilerOdeabank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Odeabank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankaların cazip ihtiyaç kredisi fırsatları sunduğu bayram öncesi dönemde Odeabank 10.000 lira ihtiyaç kredisi de bu kampanyaların arasına dahil oldu.

Nakit ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla sunulan banka uygun faizli ihtiyaç kredileri için banka şubelerine giderek başvuru yapılabiliyor. Ayrıca internetten de online ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün. Odeabank uygun faizli ihtiyaç kredisi kullanımında kredinin binde 5’i oranında dosya masrafı tahsil edilmektedir. Faiz oranları müşterinin banka tarafından durumunun kontrol edilmesi ve değerlendirilmesi sonucunda belirlenmektedir. Belirlenen faiz oranına müşterinin yaşı, cinsiyeti, krediyi ödemek için tercih edeceği vade süresi, kredinin miktarı etki etmektedir.  Odeabank ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak kredi kullanmak istediğini bildiren bir müşteriye banka tarafından en düşük aylık yüzde 1.29, en yüksek ise aylık yüzde 1.79 oranında faiz uygulanır.

Odeabank İhtiyaç Kredisi Evraklar

Odeabank ihtiyaç kredisi gerekli evraklar ise kredi müracaatı sahibinin tetkiki yapıldıktan sonra belirlenir. Müşteriden gelir belgesi talebinde bulunabilen banka ayrıca gerekli belge nüfus cüzdanıdır. Bu krediden en fazla 75 yaşında olan müşteriler faydalanabilir.

Odeabank Avantajlı İhtiyaç Kredisi

Odeabank avantajlı ihtiyaç kredisi seçeneğini tercih eden kişilere hayat sigortası yapılmaktadır. Sigortanın masrafı kredinin tutarı ve vade seçeneğine göre değişebileceği gibi, kişinin cinsiyetine ve yaşına göre de değişebilir.

Odeabank Kredi Başvurusu

Odeabank kredi başvurusu yaparak 10.000 lira ihtiyaç kredisi alan bir müşteriye uygulanan faiz oranının aylık yüzde 1.29 olduğu varsayılırsa ve aynı kişi 48 ay süre ile bu krediyi ödemeyi tercih ederse aylık taksit tutarı 297 lira olarak hesaplanır. Kredinin aylık maliyet oranı yüzde 1.5716 ve yıllık maliyet oranı da yüzde 20.5781 olur. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.