Ana SayfaGündemİş Bankası Uygun Faizli Taşıt Kredisi!

İş Bankası Uygun Faizli Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası uygun faizli taşıt kredisi ile arabasını yenileme isteyenlere ya da yeni araba sahibi olmak isteyenlere sunduğu uygun faiz oranları ile avantaj sağlıyor.

Bankaların hesaplı taşıt kredileri arasında yer alan bu kredi seçeneği ile ister sıfır, ister 2. el otomobil ya da ticari araç alınabiliyor. Sıfır kilometre araçlarda kefil istenmemekle birlikte satın alınan araca kredi bitimine kadar rehin işlemi uygulanıyor.

İş Bankası Hızlı Kredi                     

İş Bankası Hızlı Kredi hizmeti ile taşıt kredisi başvurusu yapmak isteyenler kolay ve hızlı bir şekilde başvurularını online olarak yapabiliyorlar. İş Bankası taşıt kredisi kullanmak isteyenler ayrıca kendilerine en yakın banka şubesine giderek de kredi başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. İş Bankası kredi taleplerinde kefil şartı yoktur, ancak banka gerekli gördüğü hallerde müşteriden kefil isteme hakkını saklı tutar.

Taşıt Kredisi için Gerekli Evraklar 

İş Bankası online taşıt kredisi başvurusu yaparak ya da şubeye giderek bu krediden kullanmak istediğini belirterek bankadan onay alan kişilerden istenen evraklar banka tarafından bildirilmiştir. Bunlar, kredi başvuru formu, nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi, kişinin gelir durumunu gösteren belge, sıfır kilometre araç alınacaksa araca ait proforma fatura, ikinci el taşıt kredisi kullanılacaksa satışı yapacak olan kişiye ait Trafik Belgesi ve Motorlu Taşıtlar Tescil Belgesi olarak sıralanıyor.

İş Bankası’na taşıt kredisi başvurusu yaparak bu krediyi alması banka tarafından onaylanan ve 30.000 lira taşıt kredisi kullanan ve 36 ayda geri ödeyecek olan bir kişinin aylık kredi taksit ödemeleri 1.101,99 lira olup, krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.33’tür. Aynı kredi kullanımı sırasında 157.50 lira ekspertiz ücreti, 166.65 lira da hayat sigortası ücreti tahsil edilir. Kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 21.3820’dir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.