Ana SayfaGündemVakıfbank Kefilsiz 2. El Taşıt Kredisi!

Vakıfbank Kefilsiz 2. El Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank 2. el taşıt kredisi imkanı ile istediği araca sahip olmak isteyenlerden kefil istenmiyor.

Vakıfbank Uygun Taşıt Kredisi

Bankaların taşıt kredisi faiz oranları incelendiğinde uygun hale getirildiği görülen Vakıfbank 2. el taşıt kredisi ile uygun faiz oranları ve 48 ay vade seçeneğinden yararlanmak mümkün. Kefilsiz taşıt kredileri içinde yer alan bu kredide, satın alınan araca kredi vadesi bitimine kadar banka tarafından rehin koyulmaktadır.

Vakıfbank en uygun taşıt kredisi kampanyasında başlangıçta bir sefere mahsus olmak üzere kredi tutarı üzerinden binde 5 oranında kredi tahsis ücreti alınır. Kredi tahsis ücretine yüzde 5 oranındaki BSMV sahil değildir.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Ödeme Seçenekleri

Krediye konu olan satın alınacak araç 3 ay ile 36 ay vadeli kredi kullanımlarında en fazla 8 yaşında olabiliyor. 37 ay ile 48 ay vadeli kredi kullanımlarında ise aracın en fazla 5 yaşında olması gerekiyor.

Banka en düşük faizli taşıt kredisi başvurusu yaparak bu krediden kullanan müşterilere özel ödeme seçenekleri de sunuyor. İsteyenler kredisini aylık eşit taksitler halinde ödeyebildiği gibi, 3 ay sonra başlamak üzere eşit taksitli, ilk 3 ay ödeme yapmadan daha sonra da her 3 ayda bir ödeme yaparak eşit taksitli, 3 ayda bir taksit ödeme, son taksit balon ödemeli ya da değişen taksit tutarları ile ödeme gibi seçenekler Vakıfbank düşük faizli taşıt kredisi kullananların tercihine sunuluyor.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Başvurusu

Vakıfbank kredi başvuruları online olarak yapılabildiği gibi, banka şubelerine giderek de kredi kullanım talepleri iletilebiliyor. 3 ay ile 48 arasında vade seçeneği olan bu kredinin aylık faiz oranı ise yüzde 1.15 olarak belirlenmiş.

Vakıfbank online kredi başvurusu yaparak 20.000 lira tutarında ikinci el taşıt kredisi kullanan bir kişi 36 ayda ödemeyi seçtiği takdirde aylık taksit tutarları 709 lira olur. Krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.15, bu tutar ve vadedeki kredinin diğer masrafları 100 lira olurken, kredi bitiminde ödenen toplam tutar da 25.612,57 lira olarak hesaplanabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.