Ana SayfaBanka İş İlanlarıAkbank Çağrı Merkezi Yeni Personel Alımı!

Akbank Çağrı Merkezi Yeni Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank Çağrı Merkezi KOBİ Uzman Hattı Yönetici Yardımcılığı pozisyonunda yeni personel alımları yapıyor. Bankanın personel alımları ile ilgili bütün detaylara haberimizden ulaşılabilir.

Tecrübeli Çağrı Merkezi Personelleri Aranıyor

Akbank çağrı merkezi personel alımı iş başvurusu yapmak isteyen adayların 2 yıllık eğitim veren üniversite bölümlerinden veya 4 yıllık eğitim veren üniversite bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Tercihen daha önce KOBİ bankacılığı alanında çalışmış ve en az 2 yıl boyunca tecrübe edinmiş olması gerekiyor.

Banka çağrı merkezi eleman alımları iş başvurusu yapan adayların analitik düşünce yapısı sahibi, müşteri memnuniyet odaklı iş prensibi sahibi, ekip çalışmasına ayak uydurabilecek olan, ikna yeteneği gelişmiş, iletişim konusunda başarılı, SPK Düzey 1 Lisansı sahibi, erkek adayların da askerlik görevini bitirmiş olmaları gerekiyor.

Akbank Çağrı Merkezi Personellerinin Görevleri

Akbank müşteri temsilcisi personeli iş başvurusu yapan ve banka tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda işe alımı sağlanan çağrı merkezi personelleri Akbank Bankacılık Merkezi’nde KOBİ Bankacılığın departmanında görev yapacaklar. Yeni personeller KOBİ müşterilerine kredi hizmeti ve yatırım hizmeti vermek, bankanın ilgili ürünleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmak, ürünlerin müşterilere tanıtım ve pazarlamasını yaparak satışını sağlamak gibi görev ve sorumluluklar üstlenecekler. Banka çağrı merkezi iş başvurusu yapacak olan adaylar başvuru sırasında iletişim bilgilerini doğru ve tam vermek durumundadırlar. Bu, banka tarafından iş görüşmesi daveti için sağlanacak geri dönüşler için önem arz eder.

Akbank İş Başvuruları                                      

16 Kasım 2017 tarihine kadar yapılabilecek olan Akbank iş başvuruları ile ilgilenen kişiler aşağıdaki bağlantıdan başvuru yapabilir ve gerekli bilgileri alabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-cagri-merkezi-kobi-uzman-hatti-yonetici-yardimcisi-1835104

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.