Ana SayfaEkonomiASELSAN’ın Yeni Göz Bebeği İhracatı Bekliyor

ASELSAN’ın Yeni Göz Bebeği İhracatı Bekliyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının bir kuruluşu olarak bilinen ASELSAN, savunma anlamında yeni silahlar ve yeni üretimlerle yurtdışından oldukça iyi bir ilgi görüyor. ASELSAN’ın son silahlarından biri olan Nefer, daha şimdiden birçok ülkenin radarına girmiş durumunda. Yurtiçi imkanlar ile üretilmekte olan Nefer, seri üretime hazır hale getirilmiş bir şekilde ihracatı bekliyor. 2017 yılı bitmeden iki farklı müşteriye test ettirilmesi ve sonrasında ise sözleşme imzalanması beklenen bu silah, ilerleyen dönemlerde çok daha büyük bir ilgi görecek gibi duruyor. Gerek özellikleri ve gerekse mühendislik harikası olması nedeniyle savunma anlamında büyük önem taşıyan Nefer, kısa süre içerisinde dağıtılmaya başlanacak gibi duruyor.

Talipleri Körfez ve Asya Ülkelerinden

En önemli özelliğinin son derece hafif olması ve kolay taşınabilir olması nedeniyle büyük ilgi gören söz konusu bu silah, küçük çaplı silueti ve diğer farklı yetenekleriyle, silah piyasasının en farklı silahlarından biri olarak dünya pazarında kendini öne çıkarıyor. Silah sektöründe ilk olma özelliğine sahip olan söz konusu uzaktan kumandalı silah sistemi, Körfez ve Asya ülkelerinden gelen talipleri için 2 kez test atışına çıkacak.

Pazarın Ender Silahlarından

Paletli ve tekerlekli olmak üzere tüm araçlarda rahatlıkla görev yapabilecek bir silah olan Nefer, yeri geldiği zaman anti-tank füzelerini de üzerinde taşıyabilecek. Elektro optik ve 7,62 mm eş eksenli silahları üzerinde bağımsız olarak bulunduran Nefer, sahip olduğu özellikleriyle de pazarın ender silahlarından biri olma özelliğine sahip olacak. Silah sanayisi konusunda fark yaratan nefer, ihracata başlamasından sonra ülke ekonomisine de katkı sağlayacak. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.