Ana SayfaDiğer İş İlanlarıOrman Bakanlığı KPSS’den 50 Üstü Olanlar Arasından Memur Alımı Yapacak!

Orman Bakanlığı KPSS’den 50 Üstü Olanlar Arasından Memur Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, Orman Muhafaza Memuru kadrosu için memur adaylarına başvuru sürecinin 1 Kasım itibariyle başlayacağını duyurdu.

Orman Genel Müdürlüğü, KPSS’den 50 ve üstünde puan alan kişilerin başvuru yapacağını duyurdu. Daha öncesinde iptal edilen memur kadrosu başvurusu, revizyona uğrayarak terkar başladı. Danıştay tarafından yürütmeyi durdurma kararı alınan memur ilanı hakkında 95 olan kadro sayısı 125’e çıkartılarak tekrar yayınlandı.

Orman Muhafaza Memuru Kadrosu Başvuru Şartları

Orman Genel Müdürlüğü tarafından alım yapılacak Orman Muhafaza Memuru kadrosu için ilk şart 2016 yılında düzenlenen KPSS’ye girmiş olmak ve 50 ve üzerinde bir puanı KPSS-P93 türünde almış olmak olarak gerekiyor. Yükseköğrenim kurumlarına bağlı olan alakalı ön lisans bölümlerinden mezun olmuş olan adayların başvuru yapmasını talep eden kurum, Askerliğin yapılmış ya da ertelenmiş olmasına önem veriyor.

Aynı zamanda memurluk başvurusu yapan adayların güvenlik soruşturmasını olumlu olarak tamamlayabilmesi ve 657 sayılı DMK’nın 48’inci maddesi kapsamında genel ve özel şartları taşıyor olması gerekiyor.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından açılan memur alım ilanına KPSS’den 50 ve üstü puan alan kişilerin iş başvurusu yapması talep edilirken, başvuru gerçekleştiren adaylar arasından 125 kişiye memur olmanın kapıları açılacak.

Orman Muhafaza Memuru Alımı Başvuruları Ne Zaman?

Orman Muhafaza Memuru kadrosu için memurluk başvurusu süreci 1 Kasım 2017 tarihi itibariyle başlıyor ve 15 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek. Posta ve şahsen yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği bu ilan için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak 1 Kasım tarihi sonrasında iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://basvur.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.