Ana SayfaGündemTurkish Bank Ödeme Sistemiyle 15 Dev Banka Arasına Girdi!

Turkish Bank Ödeme Sistemiyle 15 Dev Banka Arasına Girdi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kıbrıs merkezli olan Turkish Bank’ın İngiltere iştiraki Turkish Bank UK, bağımsız ödeme sistemi ile birlikte 15 dev banka arasında yerini almayı başardı.

Dünya genelinde toplamda 40 adet şubeye sahip olan Turkish Bank’ın İngiltere’deki şube sayısı ise 7. Tüm şubeleri Londra’da bulunan Turkish Bank, hayata geçirdiği bağımsız ödeme sistemi ile birlikte İngiltere’deki 15 dev bankanın arasına adını yazdırdı.

İngiltere’nin sahip olduğu genel ödeme sistemlerine adını yazdıran Turkish Bank, klasmanındaki 15 banka ile birlikte önemli bir başarıya imza attı. 2017 yılında Bacs, Faster Payment Services ve Cheque and Credit Clearing Services hizmetlerinin devreye sokulması ile birlikte Turkish Bank müşterileri en yeni teknoloji ile donatılmış ödeme sistemlerine ulaşabilmeye başladı.

İngiltere’de Hizmet Veren İlk ve Tek Türk Bankası!

Hem kapasite, hem de önem bakımından oldukça büyük bir projeyi hayata geçiren Turkish Bank, aynı zamanda İngiltere’deki ilk ve tek Türk sermayeli banka olma ünvanını da halen taşıyor.

Elde edilen başarı sonrasında Londra’nın West End bölgesinde yer alan Mayfair şubesinde düzenlenen kutlama etkinliklerinde bankanın yönetim kurulu üyeleri, grup başkanları, ülke genel müdürlerinin yanı sıra çok sayıda banka çalışanı ve banka müşterisi de katılım gösterdi.

Düzenlenen resepsiyonda konuşma yapan Turkish Bank Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Börteçene, İngiltere’de yaşayan Türk vatandaşlarına hizmet sunabilmek adına yatırımlarına tüm hızları ile devam ettiklerini, ödeme sistemlerine yapılan yatırımlar ile birlikte Turkish Bank müşterilinin online para transferi yapmaya başladığını, en kısa zamanda söz konusu olan hizmetleri internet bankacılığına taşıyacaklarını, İngiltere’de hizmet veren 300 banka arasında kendine öze bağımsız bir para transferi sistemine sahip 15 bankadan bir tanesi olmayı başardıklarının gururunu yaşadıklarını aktardı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.