Ana SayfaKredilerVakıfbank'tan 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank’tan 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, bireysel harcamalar için ihtiyaç kredisi kapsamında Sonbahar Kredisi Kampanyası düzenledi.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,24 ile yüzde 1,29 olarak belirlenmiştir. Faiz oranları müşterilerin kredi dosya masraflarının ödeyip ödememelerine göre değişkenlik göstermektedir. Kredi dosya masraflarını ödeyenler için yüzde 1,24 oranında, ödemeyenler için ise yüzde 1,29 oranında faiz uygulanmaktadır

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunan Vakıfbank, söz konusu kampanyayı sadece kamu çalışanı, özel sektör çalışanı ve emekli müşterilerine sunmaktadır.

Kredi kampanyası kapsamında anında başvuru yapma imkanı tanınıp, ödemelerde ise müşterilerine bütçelerine en uygun ihtiyaç kredisi ödeme planları düzenlenmektedir.

Anında kredi başvurusu 2 farklı şekilde yapılmaktadır. Bunlar sms ile bankanın internet sitesidir. SMS ile anında başvuru yapmak isteyenlerin cep telefonlarının mesaj kısmında sırası ile KREDİ, T.C. kimlik no ve aylık gelirlerini yazmaları, sonrasında ise 5724’e mesaj atmaları gerekmektedir.  Anında yapılan başvurular ön başvuru niteliği taşıyıp, kredi onayı halinde bireylerin banka şubelerine gitmeleri, ihtiyaç kredisine konu olan son işlemleri halletmeleri gerekmektedir.

Kredi ödemelerinde çeşitli ödeme imkanları sağlanmaktadır. Aylık eşit tutarlarda ödemeden artan ve azalan taksitli ödemelere, ilk 3 ay ödemesizden 3 ayda bir ödemeliye, son taksidin balon ödeme yapılmasından değişken tutarlarda ödemelere kadar imkanlar verilmektedir.

15.000 TL Anında İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası kapsamında 48 ay vadeli 15.000 TL finansman alınması halinde ve kredi dosya masraflarının ödenmesi durumunda aylık kredi taksidi 439,50 TL, kredi sonunda ödenecek toplam tutar ise 21 bin 95,86 TL olmaktadır. Ancak kredi dosya masrafları ödenmezse aylık kredi taksidi 445,15 TL, kredi sonunda ödenecek toplam tutar ise 21 bin 367,32 TL olmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.