Ana SayfaGündemEsnaf Tedirgin! 10 Bin Kişi İşsiz mi Kalacak?

Esnaf Tedirgin! 10 Bin Kişi İşsiz mi Kalacak?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Antalya Oto Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Bucak, cam filmi konusundaki belirsizliğin cam filmi stokları bulunan esnafı tedirgin ettiğini açıkladı.

5 Milyon Dolarlık Cam Filmi Stoku Var

Mehmet Bucak, uzun zamandır gündemi meşgul eden cam filmi yasağı konusu hakkında konuştu. Bucak, Türkiye’nin her ilinde toplamı 10 bin kişiden fazla olmak üzere bu sektörde faaliyet gösterten esnaf olduğunu,  bu kişilerin işsiz ve aşsız kalma durumu ile karşı karşıya olduklarını, Türkiye genelinde çeşitli yerlerdeki esnafın elinde 5 milyon dolar değerinden cam filmi stoku olduğunu, en azından bu konuda için belirli bir süre tanınmasını, esnafın da elindeki bu stoku eritmiş olacağını söyledi.

Sürücüler de Esnaf da Korkuyor             

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından kapsamı genişletilen cam filmi ile ilgili yasak hakkındaki tartışmalar gündemi oluşturmaya devam ediyor. Araçlarının camını siyah cam filmi ile kaplatan pek çok sürücü yasağın kapsamı hakkında belirsizlik yaşamaya devam ediyor. Sürücüler trafik kontrolleri sırasında ceza alacakları korkusu yaşarken, diğer yandan da stoklarında cam filmi bulunan bu sektördeki esnaflar hem işsiz kalacaklarının, hem de elerlideki stokları nasıl eriteceklerinin korkusu içindeler.

Esnafa Süre Tanınmalı

Antalya Oto Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Bucak, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından kapsamı genişletilecek olan cam filmi yasağı ile ilgili esnafın büyük bir belirsizlik içinde olduğunu, Türkiye genelinde bu işi yapan 10 bin esnaf olduğunu, bu esnafların elinde de 5 milyon dolar değerinde cam filmi stoku olduğunu, hükümet tarafından bir süre verilerek bu stokların erimesinin beklenmesi gerektiğini söyledi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.