Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Kadrolu Personel Alımı Yapacağını Duyurdu!

Garanti Bankası Kadrolu Personel Alımı Yapacağını Duyurdu!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası bünyesinde kadrolu olarak istihdam etmek üzere Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi personeli alımı yapacağını duyurdu.

Garanti Bankası tarafından duyurulan banka personel alımı ilanında, banka bünyesinde kadrolu olarak istihdam edilmek üzere Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı yapılacağı duyuruldu. Kariyer basamaklarını aşamalı bir şekilde katetmek isteyenler için oldukça önemli bir fırsat sunan Garanti Bankası, banka bünyesinde kadrolu olmanın avantajını kullanarak farklı birim ve bölümlerde yükselme imkanı sunuyor.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Ne İş Yapar?

Garanti Bankası, çağrı merkezi müşteri temsilcisi kadrosu için alım yapacağı personellerin, bankacılık hizmeti için arama yapan banka müşterilerinin taleplerinin kaydedilmesi ve gerçekleştirilmesi konusunda hizmet sunulmasını beklerken, aynı zamanda Garanti Bankası’na ait olan ürünlerin satışının gerçekleştirilmesine de önem veriyor.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İşe Alım Şartları

Garanti Bankası kendi bünyesinde istihdam etmek üzere banka iş ilanı vasıtası ile duyurduğu çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımında adayların lisans veya meslek yüksekokulu mezunu olmasına ya da öğrencisi olmasına önem veriyor. Adayların 30 yaşını aşmamış olmasını önemseyen Garanti Bankası, erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış ya da en az bir yıl tecilli olmasına önem veriyor.

Haftanın beş günü olmak üzere 09.00 – 18.00 ya da 18.00 – 22.00 saat aralığında çalışma şartını kabul eden adayların iş başvurusu yapmasını talep eden Garanti Bankası, aynı zamanda İstanbul’da ikâmet ediliyor olmasını da önemsiyor.

İş başvurusu yapacak adayların iletişim yeteneklerinin kuvvetli olmasına, telefonda satış gerçekleştirebilmesi için hem ikna kabiliyetinin, hem de satış yeteneğinin gelişmiş olmasına önem veren Garanti Bankası, iş başvurusu aşamasında cep telefonu numarası ve e-posta adresi gibi bilgilerin doğru girilmesine de önem veriyor.

İş Başvurusu ve Detayları

Garanti Bankası tarafından 17 Kasım 2017 tarihinde güncellenen bu iş ilanına, belirli şartları taşımanız halinde aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.yenibiris.com/garanti-bankasi/telefon-bankaciligi-musteri-temsilcisi-is-ilani/373697

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.