Ana SayfaEkonomi04.12.2017 Altının Gram Fiyatı Güne Yükseliş İle Başladı!

04.12.2017 Altının Gram Fiyatı Güne Yükseliş İle Başladı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altının gram fiyatı, bu haftanın (04.12.2017) ilk işlem gününe artış yaşayarak başladı. Ancak bu artış sonrasında altının gram fiyatı kendisi 161,4 Türk Lirası seviyesinde dengeledi.

Altının gram fiyatı geçtiğimiz cuma günü (01.12.2017) alış ağırlıklı bir seyir izlemişti. Bir önceki kapanışı ile kıyaslanan altının gram fiyatı yüzde 0,20 oranında artış gösterdi bu artış ile birlikte 161,1 Türk Lirasına ulaştı.

Altının Gram Fiyatı Yükseldi!

Haftanın ilk gününe yükseliş ile başlayan altının gram fiyatı, saat 10.10 olması ile birlikte yüzde 0,2 değerinde kazanç sağladı ve 161,4 Türk Lirası seviyesine yükseldi. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı’da çeyrek altın fiyatı 265 Türk Lirası, Cumhuriyet Altını ise bin 180 Türk Lirasından satışa çıktı.

Altının Ons Fiyatı 1.274,2 Dolardan Alıcı Buluyor

Asya piyasalarında ise altının ons fiyatı bugün satış ağırlıklı bir başlangıç yaptı. Altının ons fiyatı şu dakikalarda bir önceki kapanışı ile kıyaslandığı zaman yüzde 0,5 oranında değer kaybı yaşadı ve bu kayıp ile bin 274,2 dolardan alıcı buluyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Finans Analisti İslam Memiş, ABD’de siyasi belirsizliklerde artış meydana geldiğini, bunun altının fiyatlarına olumlu yönde etki edebileceğini söyledi. Altının ons fiyatının destek konumunun 1.270 dolar olduğunu söyleyen Memiş, direnç konumunun ise 1.295 dolardan izleneceğini ifade etti.

Dolar kurundaki seyrin gram altının yönü üzerinde etken olmasını sürdürdüğünü söyleyen Memiş, altının gram fiyatında ise bugün 160,2 Türk Lirası ile 161,8 Türk Lirası aralıklarında işlemler olabileceğini ifade etti.

Bugün Avro Bölgesin’de ÜFE ile ABD’de dayanıklı mal siparişlerinin açıklanacağını söyleyen Memiş, bu veriler ile birlikte siyasi ve jeopolitik gelişmelerin yatırımcılar tarafından takip edilmesi gerektiğini söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.