Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTCDD Lise Mezunu 295 Kişilik Memur Alımı Yapacak!

TCDD Lise Mezunu 295 Kişilik Memur Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü kendi bünyesinde istihdam etmek üzere farklı departmanlar için en az lise mezunu personel alımı yapacağını duyurdu.

TCDD, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın bünyesinde bulunuyor. TCDD’nin kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan memur alımında farklı pozisyon ve departmanlarda 295 kişi istihdam edilecek olup, bu pozisyonlar için en az lise mezunu personel olunması önemseniyor.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacak?

TCDD tarafından alım yapılacak kadrolar arasında mühendislik pozisyonu için 50 kişilik, tren teşkil işçisi kadrosu için 117 kişilik, mekanik vasıta tesis cihaz ve vinç operatörlüğü için de 128 kişilik memur alımı yapılacak.

TCDD Adaylarda Hangi Şartları Arıyor?

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, her aday branşı için farklı arayışlar bulunduruyor.

  • Mühendislik Kadrosu: Bu kadroda istihdam edilecek adayların, üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.
  • Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörlüğü Kadrosu: Bu kadroda istihdam edilecek olan memur adaylarının meslek liselerinde eğitim verilen; Raylı Sistemler, Elektrik Elektronik Raylı Sistemler, İnşaat Raylı Sistemler, Makine Raylı Sistemler  ve Mekatronik gibi alanlardan mezun olunmuş olunması önemseniyor.
  • Tren Teşkil İşçisi Kadrosu:  Bu kadroda istihdam edilecek olan adaylar için de yine Meslek Liseleri’nde eğitim verilen; Raylı Sistemler İşletme Raylı Sistemler, Elektrik Elektronik Raylı Sistemler, İnşaat Raylı Sistemler, Makine Raylı Sistemler ve Mekatronik bölümlerinden mezun olunmuş olunması önemseniyor.

TCDD tarafından yapılacak 295 kişilik memur alım ilanında başvuru alınacak kadroları 50 kişilik bölümü için mühendislik bölümlerinden, geriye kalan 245 kişilik bölümü için de meslek liselerinden ya da dengi eğitim kurumlarından mezun olunmuş olunması önemseniyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

48,216BeğenenlerBeğen
11,397TakipçilerTakip Et
64TakipçilerTakip Et
2,239TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Türkiye İş Bankası Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Alacak!

Türkiye İş Bankası, banka iş ilanları kapsamında yayımladığı yeni bir ilanla personel alımı yapacağını...

Fibabanka, Müşteri Hizmetleri Uzmanı Alımı Yapacak!

Fibabanka, Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri departmanlarında sürekli ve tam zamanlı istihdam etmek üzere banka personel alımı yapacak.

Akbank, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi Alımı Yapıyor!

Türk bankacılık sektöründe akla gelen ilk isimlerden biri olan Akbank, yayınlamış olduğu bir ilan...

Bankaların Çağrı Merkezi Bölümleri

Bankaların çağrı merkezi bölümleri, kendi içinde de Çağrı merkezi teknik destek olan internet bankacılığı...

Kredi Borcumu Ödeyemiyorum Ne Yapabilirim?

Kredi Borcunda Yasal Süreç, Kredi Borcunu Ödeyemeyenlerin İzleyeceği Yollar, Kredi Borcu Zamanında Ödenmezse Ne Olur?, Kredi borcu

Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı: Politika Faizi Sabit Kaldı!

Piyasalarda merakla beklenen Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre politika faizinde değişiklik yapılmadı.