Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTCDD Lise Mezunu 295 Kişilik Memur Alımı Yapacak!

TCDD Lise Mezunu 295 Kişilik Memur Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü kendi bünyesinde istihdam etmek üzere farklı departmanlar için en az lise mezunu personel alımı yapacağını duyurdu.

TCDD, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın bünyesinde bulunuyor. TCDD’nin kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan memur alımında farklı pozisyon ve departmanlarda 295 kişi istihdam edilecek olup, bu pozisyonlar için en az lise mezunu personel olunması önemseniyor.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacak?

TCDD tarafından alım yapılacak kadrolar arasında mühendislik pozisyonu için 50 kişilik, tren teşkil işçisi kadrosu için 117 kişilik, mekanik vasıta tesis cihaz ve vinç operatörlüğü için de 128 kişilik memur alımı yapılacak.

TCDD Adaylarda Hangi Şartları Arıyor?

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, her aday branşı için farklı arayışlar bulunduruyor.

  • Mühendislik Kadrosu: Bu kadroda istihdam edilecek adayların, üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.
  • Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörlüğü Kadrosu: Bu kadroda istihdam edilecek olan memur adaylarının meslek liselerinde eğitim verilen; Raylı Sistemler, Elektrik Elektronik Raylı Sistemler, İnşaat Raylı Sistemler, Makine Raylı Sistemler  ve Mekatronik gibi alanlardan mezun olunmuş olunması önemseniyor.
  • Tren Teşkil İşçisi Kadrosu:  Bu kadroda istihdam edilecek olan adaylar için de yine Meslek Liseleri’nde eğitim verilen; Raylı Sistemler İşletme Raylı Sistemler, Elektrik Elektronik Raylı Sistemler, İnşaat Raylı Sistemler, Makine Raylı Sistemler ve Mekatronik bölümlerinden mezun olunmuş olunması önemseniyor.

TCDD tarafından yapılacak 295 kişilik memur alım ilanında başvuru alınacak kadroları 50 kişilik bölümü için mühendislik bölümlerinden, geriye kalan 245 kişilik bölümü için de meslek liselerinden ya da dengi eğitim kurumlarından mezun olunmuş olunması önemseniyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.