Ana SayfaDiğer İş İlanlarıMilli Savunma Bakanlığı, KPSS Şartsız Personel Alımları Yapacak!

Milli Savunma Bakanlığı, KPSS Şartsız Personel Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Milli Savunma Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı aracılığı personel alımları yapacağını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı personel alımlarında adaylardan KPSS Şartı aramayıp, adayların en lise mezunu olmalarını istemektedir.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Alım İlanı Detayları

Yayınlanan kamu personel alım ilanına başvuru yapacak adayların en lise mezunu olmaları istenirken, 27 personel alımı gerçekleşecektir.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Alım yapılacak adaylar  Endüstri Mühendisi, Uçak Bakım Teknisyeni, Kimya Teknolojisi Teknisyeni, Marangoz, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Teknisyeni ve Malzeme Taşıyıcısı, Uçak Elektroniği Teknisyeni, Makine Bakım Onarım Teknisyeni /Makine Bakım Onarımcısı, Lastik Teknisyeni, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Teknisyeni, Metal Sac İşleme İşçisi  ve Metal Kaplamacı pozisyonlarında birinci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğünde istihdam edileceklerdir.

Mezun Olunması İstenen Bölümler

Endüstri Mühendisi alımlarında adayların üniversitelerin 4 yıllık fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Fakat diğer tüm pozisyonlar için adayların Teknik ve Anadolu Liseleri, Anadolu Meslek Lisesi, Çok Programlı Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ile birlikte muadili liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları yeterli olmaktadır. Söz konusu koşulları taşımayan adayların başvuruları ise geçersiz sayılacaktır.

Başvurular Nereden Yapılacak? Ne Zaman Sona Erecek?

Başvuru yapan adaylar ilk aşamada sınava tabi tutulacaklardır. Başvurular 29 Aralık 2017 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapmak için iki yöntem bulunmaktadır. Bunlar İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak ya da Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğünde bizzat yapmaktadır.

Milli Savunma Bakanlığı’nın alım yapacağı ilgili iş ilanına ilişkin daha detaylı bilgi edinmek için haberin sonunda verdiğimiz bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

https://www.kamupersoneli.net/images/upload/MSB_YLAN.pdf

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.