Ana SayfaBanka İş İlanlarıFibabanka En Az Önlisans Mezunu Telemarketing Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak!

Fibabanka En Az Önlisans Mezunu Telemarketing Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka tarafından duyurulan banka iş ilanı vasıtasıyla, telefon ile satış yapma aşamasında görevlendirilecek Telemarketing Uzman Yardımcısı kadrosuna personel alımı yapılacak.

Fibabanka, bankanın sahip olduğu ürünlerin pazarlamasını gerçekleştirmek üzere Telemarketing Uzman Yardımcısı kadrosuna banka personeli alımı yapacak. Banka, alım yapılacak olan kadro için birtakım şartlar sunuyor.

Fibabanka, telefon satış çağrılarında görevlendirilmek üzere yapacağını banka personeli alımında, sigorta ürünleri satışı konusunda deneyimli olan adayların iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

İş başvurusunda bulunacak adaylar arasından ikna gücü yüksek olan adayların ön planda tutulacağını ifade eden Fibabanka, müşteri odaklı çalışma sergileyebilecek, rekabetçiliğe sahip olan adaylar arasından tercih gerçekleştirecek. Gelişime ve değişime açık olan adayların başvuruda bulunmasını talep eden Fibabanka, iletişim yeteneği kuvvetli olan adayların ve düzgün diksiyona sahip olmalarını talep ediyor.

Banka personeli alım aşamasında iş başvurusunda bulunacak olan adayların, takım çalışmasına yatkın olmasına, MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilmesine ve erkek adaylar için de askerlik görevinin tamamlanmış olmasına önem veriliyor.

Fibabanka Personel Alımı İş Tanımı

Fibabanka tarafından duyurulan banka iş ilanı vasıtasıyla istihdam edilecek olan adayların, banka imajını ön planda tutarak, bankanın sahip olduğu ürünlerin nezaket kuralları çerçevesinde satışının gerçekleştirilmesini talep ediyor. Adayların hem gelen aramaları karşılamaları, hem de dış aramalar yapmalarını talep eden Fibabanka, yeni müşterileri bankaya kazandırabilmek adına çalışmalar yapılmasını talep ediyor.

Fibabanka tarafından 1 Şubat 2018 tarihinde güncellenen banka iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 25 Mart 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-telemarketing-uzman-yardimcisi-1966848

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.