Ana SayfaKredilerİş Bankası'ndan 5.000 TL Hızlı Onaylanan İhtiyaç Kredisi!

İş Bankası’ndan 5.000 TL Hızlı Onaylanan İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası, 48 aya kadar uzayan taksit seçenekleri, avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları ve hızlı onay sistemi vasıtasıyla acil nakit ihtiyacınızı düşük faiz oranları eşliğinde çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası, hızlı bir şekilde sonuçlandırılan ihtiyaç kredisi ürünü sayesinde tüm nakit problemlerinizi çözüme kavuşturuyor. Evlilikten, tatile; sağlıktan, taşınmaya; alışverişten, tadilata kadar tüm ihtiyaçlarınıza düşük ihtiyaç kredisi faiz oranlarıyla çözüm sunan İş Bankası, ödemelerinizi de 4 yıl gibi uzun bir süre zarfına kadar uzatmanıza olanak sağlıyor.

İş Bankası’nın sunduğu ihtiyaç kredisi ürününden faydalanabilmek adına, başvurunuzu internet üzerinden, telefon bankacılığı üzerinden, SMS göndererek, ATM’ler üzerinden veya size en yakın banka şubesini kredi başvurusunda gerekli belgeleri yanınızda bulundurarak ziyaret edip, yapabilirsiniz.

İşCep uygulaması vasıtasıyla yapacağınız kredi başvurularını, hızlı bir şekilde sonuçlandıran İş Bankası, 25 bin Türk Lirası’na kadar  ihtiyaçlarınızı anında çözüme kavuşturup, şubeye gitmeden, kredinizi hemen kullanmanıza olanak sağlıyor.

İş Bankası 5.000 TL Hızlı İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’ndan 12 ay vade seçeneğiyle hızlı bir şekilde geri ödemesini yapacağınız 5.000 Türk Lirası tutarında bir ihtiyaç kredisi talebinde bulunmanız halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,49 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 466,66 Türk Lirası’na denk gelmektedir. Bu ödeme planı kapsamında toplam yapacağınız geri ödeme miktarı da 5 bin 599,92 Türk Lirası olacaktır.

Aynı ihtiyaç kredisi ürünü için 24 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde, bankanın uygulayacağı aylık faiz oranı sabit kalırken, ödeme yapılacak taksit tutarı 258,05 Türk Lirası olup, toplam yapılacak geri ödeme miktarı da 6 bin 193,20 Türk Lirası olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.