Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank Süreç Mükemmeliği Danışmanı Alımları Yapacak!

ING Bank Süreç Mükemmeliği Danışmanı Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank, İstanbul’da şubelerinde sürekli ve tam zamanlı görevlendirmek üzere Süreç Mükemmeliği Danışmanı-Kıdemli Danışman Alımları yapacak.

ING Bank Personel Alım Detayları

Yayımlanan banka iş ilanı kapsamında başvuru yapacak adayların ileri seviyede hem sözlü hem de yazılı olmak üzere İngilizce bilgilerinin olması istenmektedir. İngilizce bilgisi olmayan adayların banka iş başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır

Görev alacakları bankacılık alanında en az 8 senelik deneyim sahibi olunması kriteri sunulmaktadır. Adaylar banka iş başvurularının kabul edilmesi kapsamında proje bazlı süreç analizleri yapacak olup, analizlerin geliştirilecek noktalarının tespitlerinin yapılması, yapılan tespitler doğrultusunda da iyileştirme fırsatlarının belirlenmesi istenmektedir. Bunların yanı sıra süreçlerin KPI’larını belirlenmesi, süreç yeterliliğinin takiplerinin sağlanması, gerekli olan tüm noktalarda aksiyon alınabilinmesi, Benchmark’ların toplanması ve toplanan Benchmark’ların karşılaştırmalarının yapılması, istihdam edilen bankacılık biriminde devamlı olarak iyileştirme aksiyonlarında onlara önderlik edilmesi, lean management yöntemlerinin birimdekilere aktarılmasının sağlanması yapılacaktır.

Alınacak görevlere ilişkin banka iş başvurusunda bulunacak adayların ikna yeteneklerinin gelişmiş olması, kendilerine güvenmeleri, analitik düşünebilmeleri, öz farkındalıklarının yüksek olması, stresle başa çıkmayı başarabilmeleri, zaman yönetiminde başarılı olmaları, sorumluluk bilincinin gelişmiş olması, ekip çalışmalarında başarılı olmaları, insan ilişki ve iletişimlerinin kuvvetli olması, müşteri ve sonuç odaklı düşünmeleri, bankanın misyon ve vizyonunu en iyi şekilde temsil etmeleri istenmektedir.

ING Bank Personel Alımları için Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Yayımlanan banka iş ilanı için son başvuru tarihi 18 Mayıs 2018 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

ING Bank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-surec-mukemmelligi-danisman-kidemli-danisman-2012020

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.