Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans Katılım Engelli Banka Personel Alımları Yapacak!

Türkiye Finans Katılım Engelli Banka Personel Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası, engelli banka personel alımları gerçekleştirecek. Banka tarafından yayımlanan banka iş ilanları hakkında detayları ve banka sınavlarına davet için gereken nitelikleri inceleyebilirsiniz.

Türkiye Finans Katılım Bankası, ülke genelinde engelli banka personeli alımları gerçekleştirecek.

Türkiye Finans Katılım Bankası, şubelerinde ve genel müdürlüğündeki ilgili birimlerinde istihdam etmek üzere banka iş ilanları yayınladı. Banka iş başvurusu yapacak olan engellilerin, en az yüzde 40 ve üzerinde engele sahip olmasına, lakin bu engellerin verilecek görevleri yerine getirme konusunda mani olmamasına önem veriyor.

Banka Personel Alımları Genel Kriterler

Banka iş ilanlarında belirtilen engelli banka personel alımları genel kriterleri arasında adayların Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR)’a kayıtlı olması talep ediliyor. Aynı zamanda en az ön lisans mezunu engelli adayların başvuru yapmaları talep edilirken, katılım bankacılığı alanında istekli olan, Türkiye Finans Katılım Bankası’nın misyon ve vizyonunu temsil edebilecek durumda olan, insan ilişkilerinde başarı gösterecek, güler yüzlü olan ve kolay iletişim kurabilen kişilerin banka iş başvurusu yapmaları talep ediliyor.

İşe alım aşamasında adayların MS Office programlarını iyi derece kullanabilmelerini önemseyen Türkiye Finans Katılım Bankası, sorumluluk bilinci yüksek ve ekip çalışmasına yatkın olan adayların banka iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

Yapılacak olan banka mülakatına davet için banka iş başvurusu aşamasında adayların iletişim bilgilerini doğru girmeleri gerektiğini vurgulayan banka, banka sınavları ve banka mülakatları daveti için adaylara e-posta ya da SMS vasıtasıyla bilgi verileceğini belirtiyor.

Banka İş Başvurusu Detayları

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından 27 Nisan 2018 Cuma günü güncellenen banka personeli alım ilanına, aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 7 Haziran 2018 tarihine kadar banka iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-genel-basvuru-engelli-871792
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.