Ana SayfaEkonomiErdoğan’ın Seçim Manifestosunda Ekonomiye Faiz Dopingi!

Erdoğan’ın Seçim Manifestosunda Ekonomiye Faiz Dopingi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim manifestosunu açıkladı.

Erdoğan’dan Cari Açık ve Faizlerin Düşürüleceği Vaadi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin İstanbul’da düzenlenen Olağan Kongresi’ne katıldı. Erdoğan, AK Parti Kongresi’nde yaptığı konuşmada seçim manifestosunu da açıkladı. Türkiye ekonomisi ile ilgi maddelerin de yer aldığı manifesto cari açığın düşürülmesini ve faizlerin aşağı çekilecek olmasını da kapsıyor. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerle ilgili Ak Parti’nin manifestosunu açıklayan Erdoğan, piyasaları ve ülke ekonomisini rahatlatacak seçeneklerin de seçimden sonra hayata geçirileceğini söyledi.

Enflasyon Oranları Düşürülecek

Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan seçim manifestosunda ekonomi ile ilgili maddeler de yer alıyor. 24 Haziran seçimleri ile ilgili manifestoda Türkiye’ye yüksek ölçüde katma değer sağlayacak olan değeri yüksek ürünlerde yerli üretim oranının artırılacağı, enflasyon oranlarının düşürüleceği, banka faizlerinin mevcut orandan aşağı çekileceği, Türkiye’nin cari açığının düşürüleceği gibi maddeler bulunuyor. Erdoğan yaptığı konuşmada toprağını sıksan şühedanı fışkıracağı, nice destanların yazıldığı, türkülerin okunduğu Türkiye topraklarını aziz bildiklerini, verilen mücadele sırasında yılmadıklarını ve geriye bir adım dahi atmadıklarını, irade ve cesaretle Türkiye’yi ayağa kaldırdıklarını söyledi.

Türkiye Dünyaya Markalar Sunma Düzeyine Gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim manifestosunu açıkladığı konuşmasında yerli ürün üretebilmenin faize harcanan paranın devletin kasasında kalması, yatırımlara ve sosyal yardımlara harcanarak millete geri döndürülmesi anlamına geldiğini, ayrıca IMF’in kapısında bekleyerek borç istememek olduğunu, savunma sanayinde dışa bağımlılığa son verdiklerini, seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’nin yeniden yükselişe geçerek idealleri yönünde ilerleyeceğini, mili gelirin artacağını, ekonomik büyümenin ivme kazanacağını, yerli otomobil ve savunma sanayi alanındaki projelerinin en hızlı şekilde devreye gireceğini, Türkiye’nin dünyaya markalar sunma düzeyine geleceğini de ifade etti.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.