Ana SayfaBanka İş İlanlarıAlbaraka Türk Güvenlik Görevlisi Alımları için Yarın Son Başvuru!

Albaraka Türk Güvenlik Görevlisi Alımları için Yarın Son Başvuru!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk Katılım Bankası en az lise mezunu personel alımları yapıyor. Yayımlanan banka iş ilanı için son başvuru tarihi yarın olup, diğer banka personel alımları, banka iş ilanları, banka sınavları ve banka iş başvuruları için detaylı bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Albaraka Türk Katılım Bankası Personel Alımları

Yayımlanan banka iş ilanları arasında güvenlik görevlisi pozisyonu bulunan Albaraka Türk, banka iş başvurusu yapacak adayların en lise mezunu olmalarını, 5188 sayılı kanun kapsamında silahlı güvenlik kimlik kartına sahip olmalarını istemektedir.

Bankanın Genel Müdürlük ve şubelerinde görevlendirilecek adayların en az 1.80 cm boyunda olmaları, boy ve kilonun orantılı olmasını, faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli olmaları, aktif olarak araç kullanabilmeleri, B sınıfı ehliyet sahibi olmaları, 1 ocak 1991 ve sonraki tarihlerde doğmuş olmaları istenmektedir.

Silahlı güvenlik görevlisi alanında en az 1 sene ve üzerinde deneyim sahibi olmuş adayların banka iş başvuruları ön değerlendirmeye alınacak olup, tüm adayların bankacılık sektörünün gerektirdiği temsil ve ifade becerisine sahip olmaları, ekip çalışmalarında başarılı olmaları, insan ilişki ve iletişimlerinin iyi olması, müşteri hedefli çalışma performansı göstermeleri, ekip çalışmalarında uyumu bozmamaları, bankanın misyon ve vizyonunu iyi bir şekilde temsil etmeleri istenmektedir.

Başvurular Ne Zaman Son?

Söz konusu banka personel alımları için son başvuru tarihi yarın yani 11 Mayıs 2018’dir. Yarından sonra yapılan başvurular geçersiz sayılıp, şartlara uygun olan adaylarla banka iletişime geçecektir.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-guvenlik-gorevlisi-tum-turkiye-1954596
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.