Ana SayfaKredilerFindeks Kredi Notu Sorgulama

Findeks Kredi Notu Sorgulama

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kredi ya da kredi kartı almak isteyen herkesin findeks kredi notu sorgulama yapması gerekir. Bu kredi kartının kesin olarak onaylanıp onaylanmayacağını, kredi başvurusu sonucu hakkında fikir sahibi verir. Bu nedenle internetten findeks kredi notu sorgulama ya da banka kredi notu sorgulamalardan birini yapmalısınız.

Findeks, bireysel olarak kredi notu öğrenmenize yardımcı olan bir sistemdir. Bankaların hemen hemen hepsi Findeks ile çalışmaktadır. Bankaların kurduğu bu ortak sistem, kredi başvurularının dışında mal ve hizmet ürünlerinin satışında da kullanılmaktadır. Hemen hemen banka hesabı veya kredi kartı olan tüm insanların belli bir not ortalaması bulunmaktadır. Bu not ortalamasını da tüm bankalar kurdukları ortak sistemleri Findeks il takip edebiliyor. Böylelikle kime ne kadar kredi verebilecekleri, ödeme gücü veya borcu aksatma gibi olayların tümü kapsamlı bir şekilde analiz edilebiliyor.

Findeks Nedir?

Bu sistem kişilerin borcuna ne kadar sadık olduğu ve borcunu ödeme düzenini belirleyen analiz eden bir sistemdir. Bu yüzden düşük kredi notuna sahip olan kişilerin, borçlarını ödeme konusundaki sözleri bankalar tarafından güvenilmez olarak kabul edilir. Bu kişilerin bankalara yapmış olduğu kredi başvuruları da çok yüksek bir olasılıkla kabul edilmemektedir. Tam tersi yüksek kredi notuna sahip olan kişiler ise sözüne güvenilir olarak bilinirler ve kredi başvuruları genellikle olumlu sonuçlanmaktadır. Hatta Findeks kredi notu yüksek olan bireyler diğer ortalama puana sahip olan kişilere göre istediklerinde daha yüksek kredi kullanabilmektedir. Bu kredi kullanımlarında da gelir belgesi, teminat da talep edilmez. Kredi notu düşük olanlardan ek teminatlar talep edilir.

Findeks Kredi Notu Sorgulama

Kredi notunuzu ücretsiz olarak sorgulayabileceğiniz en kaliteli sistem Findeks kredi notu sorgulama sistemidir. Bu sistemi ilk kez kullanan kişiler ücretsiz olarak Findeks sisteminden kredi notunu öğrenebilirler. Ancak diğer sorgulamalarda belli bir ücret kesilmektedir. Site üzerinden üye olarak çeşitli paketleri ihtiyacınıza göre satın alabilirsiniz. Genel olarak aylık ödemelerden oluşan paketler bulunmaktadır. Siteye üye olduktan sonra yapacağınız diğer her kredi notu sorgulama işlemi için 4,500 TL + KDV ücret ödemek zorundasınız.

Findeks Puan Sorgulama

İsterseniz Findeks puan sorgulama işlemi için internet sitesi yerine SMS ile de kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Kredi notunu SMS ile öğrenmenin ücreti ise 9 liradır. Sadece Turkcell ve Avea hat sahiplerinin yararlanabildiği sistemi dilerseniz kullanabilirsiniz. SMS ile kredi notu öğrenmek isteyen kişilerin kimlik numaraları ve doğum tarihlerini (sadece yıl) yazıp oluşturdukları bu kısa mesajı 1122 e gönderebilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.