Ana SayfaKredilerHalkbank'tan Maaş Alanlara Özel 48 Ay Vadeli 15.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Halkbank’tan Maaş Alanlara Özel 48 Ay Vadeli 15.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’de müşteri portföyünü her geçen gün büyüten ve kamu sermayeli mevduat bankası olarak hizmet veren Halkbank, maaşını Halkbank’tan alanlara özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Halkbank tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası maaşını Halkbank’tan alan tüm çalışanları kapsıyor. Çekilen ihtiyaç kredisi ürününü 48 aya kadar vadelendirmenize olanak sağlayan Halkbank, düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında ön kefil talebinde bulunmuyor. Kredi başvurusu yapan kişinin sahip olduğu kredi notunun yeterli düzeyde olmasına ve kişinin düzenli bir gelire sahip olmasını önemseyen Halkbank, ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde 50.000 TL’ye kadar tüm ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturuyor.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Halkbank’tan çekeceğiniz ihtiyaç kredisi için birçok başvuru kanalı bulunuyor. Halkbank’a ait resmi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi hesaplama ve ihtiyaç kredisi başvurusu yapabileceğiniz gibi, aynı zamanda internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamaları üzerinden de kredi başvurusu yapabiliyorsunuz.

Bordro24 adı verilen ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yaparken B24 yazıp, boşluk bırakıp, T.C. kimlik numaranızı yazıp, boşluk bırakıp, sahip olduğunuz aylık gelir miktarını yazıp, boşluk bırakıp, çekmek istediğiniz kredi miktarını yazarak 3452’ye SMS gönderip, kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Halkbank müşterisi iseniz yanınızda nüfus cüzdanınızı ya da ehliyetinizi bulundurarak size en yakın Halkbank şubesinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Eğer Halkbank müşterisi değilseniz ve bankanın düzenlediği farklı kredi kampanyalarından faydalanmak istiyorsanız da yanınızda nüfus cüzdanınıza ek olarak gelir belgenizin ve ikâmet adresinizi gösteren belgenizin bulunması gerekiyor.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Ödeme Planları

  • 5. 000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı:

Halkbank’tan çekeceğiniz 5.000 Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 24 ay vade seçeneğinde uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,30 olup, aylık ödeme yapılacak taksit tutarı 251,36 Türk Lirası olacaktır.

  • 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı:

Halkbank’tan 36 ay vade seçeneğiyle 10.000 TL İhtiyaç Kredisi çekerseniz, bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,30 olup, aylık ödeme miktarı da 365,15 Türk Lirası’na denk gelecektir.

  • 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı:

Halkbank’tan “Maaşını Halkbank’tan Alanlara Özel İhtiyaç Kredisi” kampanyası dahilinde 48 ay vade seçeneğiyle 15 bin Türk Lirası tutarında bir kredi başvurusu yaparsanız, uygulanacak faiz oranı yüzde 1,30 olup, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 446,29 Türk Lirası olacaktır.

  • 20.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı:

20.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisi başvurusunda 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı hazırlanmasını talep ederseniz bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,30’a denk gelirken, aylık yapılacak taksit ödemesi miktarı da 595,05 Türk Lirası olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.