Ana SayfaDiğer İş İlanlarıKuvvet Komutanlıkları Öğretmen Astsubay Alımları Başladı!

Kuvvet Komutanlıkları Öğretmen Astsubay Alımları Başladı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuvvet Komutanlıkları bünyesinde görev yapmak üzere öğretmen ve mühendis unvanlarında astsubay alımları yapılacak.

Astsubay Personel Alımı Başladı

Deniz Kuvvetleri, Kara Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri komutanlıklarında görev yapacak astsubay personel alımı kılavuzu yayınlandı. Kılavuzda yer alan bilgilere göre işe alımı kabul edilecek olan kişilerin öğretmen ve mühendis olmaları gerekiyor. Astsubay personel alımı iş başvurusu yapacak adaylar için belirlenen son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2018 olduğu da bildirildi. Başvurular personeltemin.msb.gov.tr adresinden kabul edilecek. Astsubay alımları başvuru kılavuzu hakkındaki detaylar haberin devamındadır.

Öğretmen Astsubay Alımı Kılavuzu Detayları

Kamu astsubay alımı ile ilgili detayların bildirildiği başvuru kılavuzunda astsubay olmak üzere kimlerin başvuru yapabileceği, adaylarda aranan niteliklerin ve genel başvuru şartlarının neler olduğu, öğrenim ile ilgili şartlar, başvuruların nasıl ve ne zaman yapılabileceği, başvuruların ne gibi hallerde geçersiz kabul edileceği, başvuru sürecinde birlik komutanlıkları tarafından yapılacak olan işlemler, seçim aşamasının nasıl gerçekleşeceği, sınav sonuçlarının nasıl duyurulacağı gibi detaylar yer alıyor. Astsubay alımı sınavı ile ilgili başvuru kılavuzunda belirtilen tüm detayların dikkatlice okunması ve ona göre başvuru yapılması gerektiği de bildirildi.

Astsubay Alımı Sınavı Başvuruları

Astsubay alımı sınavı başvurusu yapacak olan adaylar sınav süreci ve sonrası ile ilgili sadece personeltemin.msb.gov.tr adresinden bilgilendirilecektir. Adayların posta adreslerine herhangi bir tebligat yollanmayacak olup, bu adresten sürecin takip edilmesi gerekmektedir. Astsubay alımı sınav başvurusu ile ilgili olan kılavuzda yer alan bilgilerin gerekli görülmesi halinde Milli Savunma Bakanlığı tarafından değiştirilebileceği de kılavuzda yer alan bilgiler arasında… Astsubay alımları ile ilgilenenler aşağıdaki bağlantıdan bu kılavuza ulaşabilir ve merak ettikleri tüm sorulara cevap alabilirler. Başvuru yapmadan önce kılavuzun incelenmesi gerekmektedir.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?6ffb555f-deed-49e6-92df-157c007ff260

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.