Ana SayfaGündemYapı Kredi’den Odeabank’a Üst Düzey Transfer İddiası!

Yapı Kredi’den Odeabank’a Üst Düzey Transfer İddiası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen Uçar’ın görevinden ayrılarak Odeabank’a geçeceği iddia edildi.

Mehmet Gökmen Uçar Odeabank’a mı Transfer Oluyor?

Bankacılık sektörü doğruluğu netleşmeyen bilgilere göre Yapı Kredi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen Uçar, Odeabank’a transfer oluyor. Mehmet Gökmen Uçar halen Yapı Kredi Bankası İnsan Kaynakları ve Organizasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Komitesi Üyesi olarak görevde bulunuyor. Uçar’ın Odeabank’a transfer olduktan sonra Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapacağı bildirildi.

Mehmet Gökmen Uçar Kimdir?

Yapı Kredi Bankası İnsan Kaynakları ve Organizasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Komitesi Üyesi Mehmet Gökmen Uçar, 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 1998 – 2002 yıllarının arasında Başaran Nas Bağımsız Denetim ve S.M.M.M’de bağımsız denetçilik görevini üstlendi.

Mehmet Gökmen Uçar 2002 yılında Koçbank ailesine katıldı ve 2005 yılına kadar Mali Kontrol ve Planlama bölümünde Bütçe Planlama ve MIS Yönetmenliği görevinde bulundu. 2005 yılında Unicredit’e geçen Uçar, 2005 – 2007 yılları arasında bu kurum bünyesinde Almanya, İtalya ve Avusturya’da strateji, planlama ve bütçe alanlarında çeşitli görevler yöneticilik yaptı. 2008 yılında yeniden Yapı Kredi Bankası’na dönüş yapan Mehmet Gökmen Uçar, Banka’da önce Sermaye Yönetimi, daha sonra sırasıyla Gider Kontrol ve Tahsis Yöneticisi, Finansal Raporlama Grubu Başkanı ve son olarak da Finansal Raporlama ve Muhasebe direktörü olarak görev aldı.

Finansal Raporlama ve Muhasebe Grup Direktörlüğü görevine de 2011 yılında getirilen Uçar, 2012 yılının ağustos ayından itibaren Perakende Kredilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine devam etti. Aynı dönemde ayrıca KKB Yönetim Kurulu Üyesi olarak da çalıştı. Mehmet Gökmen Uçar 2016 yılından bu yana Yapı Kredi Bankası İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı ve Yapı Kredi Bankası İcra Komitesi üyeliği görevine devam etmektedir.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.