Ana SayfaDiğer İş İlanlarıHarran Üniversitesi Akademik Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Harran Üniversitesi Akademik Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

T. C. Harran Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan bir ilana ile üniversite bünyesinde çeşitli dallarda görevlendirilecek olan akademik personel alımları yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan bu ilana göre Harran Üniversitesi, tümü anabilim dallarında öğretim üyesi olarak görevlendirilmek üzere toplamda 39 kamu personel alımı gerçekleştirecek.

Adaylarda Aranan Şartlar Neler Olacak?

Kamu iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre, Harran Üniversitesi Rektörlüğü tarafından anabilim dallarında faaliyet yürütecek olan doçent, profesör ve doktor öğretim üyesi alımı yapılacak. Üniversitenin bu ilanına başvuruda bulunacak olan adaylarda bazı şartlara bakılacak. Yayımlanan ilanda belirtildiği üzere adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde yer alan genel şartlara haiz ve diğer koşulları taşıyor olması gerekecek.

Harran Üniversitesi tarafından yayımlanan bu ilana göre, profesör ve doçent kadroları için başvuruda bulunacak olan adayların müracaat dilekçesi, iki adet vesikalık fotoğraf, aslı ya da onaylanmış belgeler (doçentlik, profesörlük), doktora öğretim üyesi kadroları için onaylanmış ya da asıl lisans, yüksek lisans, uzmanlık belgeleri, özgeçmişleri, nüfus cüzdanı fotokopileri, bilimsel çalışmalarının yer aldığı dosya ve bu dosyadaki belgeleri içeren CD’ler ile müracaat edecek.

Öte yandan adayların, yabancı ülkelerden almış oldukları diplomalarının Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğine onay verilmiş olması gerekirken, doktor öğretim üyesi kadroları için başvuruda bulunacak adayların da, ÜDS, KPDS, YÖKDİL’den ya da yine Üniversitelerarası Kurul’un kabul ettiği sınavlardan en az 60 puan almış olması gerekecek.

İlana Ne Zaman Başvuru Yapılacak?

23 Temmuz 2018 tarihi itibari ile Resmi Gazete’de yayımlanan bu ilana iş başvurusu yapacak olan adaylar için başvuru süresi 15 gün olacak. Son başvurusu tarihi ise 6 Ağustos 2018 olacak.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.