Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans Katılım Bankası İnsan Kaynakları Yetkilileri Arıyor!

Türkiye Finans Katılım Bankası İnsan Kaynakları Yetkilileri Arıyor!

Banka iş ilanları kapsamında Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yapılan duyuruda yeni personeller arandığı bildirildi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Banka iş ilanları kapsamında Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yapılan duyuruda yeni personeller arandığı bildirildi.

Türkiye Finans Yeni Banka Personeli Alımı

Türkiye Finans Katılım Bankası banka personel alımları yapacağı açık pozisyonun İK İş Ortaklığı Yetkilisi olduğu bildirdiği duyurusunda banka iş başvurusu yapmak isteyen kişilerde aradıkları özellikleri ve nitelikleri, yeni personellere hangi görevlerin verileceğini, son başvuru tarihinin ne zaman olduğunu da belirtti. Buna göre Türkiye Finans Katılım Bankası iş ilanları çerçevesinde başvuru yapacak adayların örgün eğitim veren üniversite bölümlerinden lisans bölümü mezunu olması, ileri derecede İngilizce biliyor olması, tercihen daha önce bir bankada insan kaynakları biriminde en az 2 yıl çalışmış olması, iletişim becerisinin güçlü olması, müşteri memnuniyeti sağlamak için çalışmayı iş prensibi olarak belirlemiş olması, sunumda ve raporlamada başarılı olması gerekiyor. Adayların ayrıca Microsoft Office uygulamalarını da etkin bir şekilde kullanabilmesi Türkiye Finans tarafından istenenler arasında yer alıyor.

Türkiye Finans Yeni Personellerinin Görevleri

Kariyer planlarında katılım bankacılığı alanında yükselmek bulunan adaylar işe alımlarından sonra çalışanların performanslarını takip etmek, kariyer planlarını yönetmek, açık kadrolara kısa süre içinde yeni personeller almak, iş ilanlarını hazırlamak ve yayınlanmasını sağlamak, gelen başvuruları değerlendirmeye almak, iş görüşmesi mülakatlarının organizasyonundan sorumlu olmak, adayların referanslarını araştırmak, terfi çalışmalarını yönetmek gibi görevler alacaklar. Türkiye Finans iş başvuruları 5 Nisan 2019 tarihine kadar yapılabilecek.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-ik-is-ortakligi-yetkilisi-2239027

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.