Ana SayfaDiğer İş İlanlarıSecuritas Türkiye Genelinde 2.500 Güvenlik Personelini İşe Alacak!

Securitas Türkiye Genelinde 2.500 Güvenlik Personelini İşe Alacak!

Securitas 2019 yılında genellikle Marmara Bölgesi’nde olmak üzere Türkiye genelinde toplam 2.500 güvenlik personeli alacak.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Securitas 2019 yılında genellikle Marmara Bölgesi’nde olmak üzere Türkiye genelinde toplam 2.500 güvenlik personeli alacak.

Securitas Personel Alımları Marmara Bölgesi Ağırlıklı Olacak

Securias adlı güvenlik şirketinden yapılan açıklamada 2019 yılında belirlenen büyüme hedefleri doğrultusunda Marmara Bölgesi ağırlıklı olmak üzere Türkiye genelinde 2.500 kişinin güvenlik görevlisi pozisyonu için işe alınacağı bildirildi. Yapılan açıklamada” Securitas Çalışanlarındır” mottosuyla yol acıktıklarından ve insan kaynakları stratejilerine yön verdikleri belirtildi. Securitas Türkiye tarafından yapılan açıklamada şirketin şeffaf ve açık politikasının çalışanlarına fırsat eşitliği ve kendilerini geliştirme olanağı sunduğundan da bahsedildi.

Her Çalışana 100 Saatlik Eğitim Veriliyor

Securitas Türkiye’nin ülke genelinde 75 farklı şehirde 11 bölge müdürlüğü bulunuyor. Türkiye genelinde çalışanlarının sayısı 20 bin civarında olan Securitas güvelik hizmeti sunuyor ve bu sektörde sürdürülebilir iş gücü projelerini hayata geçirmesiyle tanınıyor. Securitas İnsan Kaynakları Koordinatörü Ebru Gültekin tarafından yapılan açıklamada şirketin idari kadrosunun yüzde 30’luk kısmının geçmişinde güvenlik görevlisi olarak çalışan kişilerden oluştuğu bildirildi. Ebru Gültekin, Securitas olarak bütün çalışanlarının kişisel gelişimlerine imkan veren, devamlı öğrenen ve öğreten bir misyona sahip olduklarını söyledi. Gültekin, her çalışanlarına ortalama olarak 100 saati kapsayan sınıf eğitimi, 700 dakikalık da uzaktan eğitim verdiklerini de belirtti. Türkiye genelinde 2.500 kişinin güvenlik personeli alımları kapsamında işe alınacağının belirtildiği açıklamada yönetim kadrolarının yüzde 30’unun, saha çalışanlarının da yüzde 12’sinin kadın olduğu bilgisine de yer verildi. Securitas Türkiye personel alımları yapacağı şehirlerin ağırlıklı olarak Marmara Bölgesi’nde olduğunu da bildirdi.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.