Ana SayfaDiğer İş İlanlarıMilli Savunma Bakanlığı 600 Sürekli İşçi Alacağını Duyurdu!

Milli Savunma Bakanlığı 600 Sürekli İşçi Alacağını Duyurdu!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan kamu iş ilanları çerçevesindeki duyuruda 600 kişinin sürekli işçi olarak işe alınacağı duyuruldu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan kamu iş ilanları çerçevesindeki duyuruda 600 kişinin sürekli işçi olarak işe alınacağı duyuruldu.

MSB 600 sürekli İşçi Kamu Personeli Arıyor

MSB olarak kısaltılan Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan kamu iş ilanları kapsamındaki duyuruda 600 kişinin kamuda görevlendirilmek üzere işe alınacağı bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı işe alacağı yeni personelleri sürekli işçi olarak görevlendirecek. MSB tarafından yapılan duyuruda açık pozisyonlar ve adayların asıl başvuru yapacakları ile ilgili tüm detaylara yer verildi. Sürekli işçi pozisyonunda çalışacak olan yeni kamu personelleri Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı’ndaki iş yerlerinde görev alacaklar. Kamuda daimi işçi olarak  çalışacak olan kişilerin toplam sayısının 600 olduğu da Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan kamu iş ilanları duyurusunda bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı Daimi İşçi Alımları Yapıyor

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 600 daimi işçi işe alınacak. Bu işe alımlar ile ilgili duyuruda Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasına Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik kapsamında gerçekleştirilecek olan personel alımlarını gereği bu duyurunun İŞKUR olarak bilinen Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesinde yayınlanmakta olduğu ve başvuruların 25 Mart 2019 -29 mart 2019 tarihleri arasında bu siteden yapılabildiği de belirtildi. Kariyer planı dahilinde kamuda daimi işçi olarak çalışmak olan adayların İŞKUR’da kayıtlarının olması gerekiyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’deyayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/ilanDetay.aspx?37ffbb79-58ac-473d-9562-9377ea4d298b&kk=10000

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.