Ana SayfaDiğer İş İlanlarıÇukurova Üniversitesi 43 Kişilik İstihdam Sağlayacağını Bildiriyor!

Çukurova Üniversitesi 43 Kişilik İstihdam Sağlayacağını Bildiriyor!

Çukurova Üniversitesi tarafından yapılan kamu iş ilanları duyurusunda 43 kişinin istihdam edileceği bildirildi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Çukurova Üniversitesi tarafından yapılan kamu iş ilanları duyurusunda 43 kişinin istihdam edileceği bildirildi.

Çukurova Üniversitesi Akademik Personel Alımları

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü yaptığı kamu iş ilanları duyurusunda 43 akademik personele ihtiyaç duyulduğunu bildirdi. Öğretim üyesi olarak görev yapacak olan yeni personellerin Profesör, Doçent ve Doktor unvanlarına sahip olması gerekiyor. Profesör,  Doçent ve Doktor öğretim görevlisi pozisyonu için başvuru yapacakadayların öğretim üyeliğine yükselme ve atama için gereken şartları 31 Aralık 2018 tarihine kadar yerine getirmiş olması isteniyor. Yapılan duyuruda diğer başvuru şartlarının neler olduğu da belirtiliyor. Bu duyuruyla ilgilenen kişilerin her pozisyon için duyuruda belirtilen özel şartları ve kamu personel alımı genel şartlarına uygunlukları isteniyor. Doçent öğretim üyeliği için profesörler, doktor öğretim üyeliği için de profesör ve doçentler başvuru yapamıyorlar. Adaylar yurtdışından üniversite diplomasına sahip olmaları halinde YÖK onaylı denklik belgelerini almış olmaları da belirtilenler arasında yer alıyor.

Kamu Akademik Personel Alımı Başvuruları

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü kamuda kariyer planına devam etmek isteyen akademik personellerin başvurularını kabul ediyor. Atama ve yükseltme için başvuru yapacak olan kamu personellerinin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan ilgili şartların tamamını yerine getiriyor olmaları gerekiyor. 5 Nisan 2019 tarihinde başlayan başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam ediyor. Başvurular Çukurova Üniversitesi’nin ilgili birimine bizzat yapılıyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/ilan_menu.aspx?4147dcf0-68e5-425b-9754-98fdbfff74aa

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.