Ana SayfaDiğer İş İlanlarıEmniyet Genel Müdürlüğü 3.000 Kadın Polis Alımı Yapacağını Duyurdu!

Emniyet Genel Müdürlüğü 3.000 Kadın Polis Alımı Yapacağını Duyurdu!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kamu iş ilanları duyurusunda 3.000 polis alımı yapacağını bildirdi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kamu iş ilanları duyurusunda 3.000 polis alımı yapacağını bildirdi.

3.000 Kadın Polis Kamuda İşe Alınacak

Polis Akademisi Başkanlığı’na bağlı olan Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde görev yapan ve 2017 ve 2018 yıllarında düzenlenen KPSS’ye katılmış ve istenen puan türlerinden yeterli puanı almış olan kişiler arasından 3.000 kişinin ataması yapılacak. Yapılan kamu iş ilanları duyurusunda istihdam edilecek polislerin hepsinin kadın olacağı bildirildi. Kadın polis alımı yapılacağı bildirilen duyuruya göre bu kişilerin 2.500’ünün üniversitelerin lisans bölümlerinden, 500’ünün de ön lisans bölümlerinden mezun olması şartı aranacak.

Kadın Polis Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde kariyer yapmak üzere görev almak isteyen ilgili şartları istene kadınların başvuruları 8 Nisan 2019 tarihinde alınmaya başlandı. Başvurular 22 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek olup, pa.edu.tr internet adresinden e – Devlet şifresi ile giriş yapmak suretiyle gerçekleştirilecek. Adaylar sınava tabi tutulacak. Sınavda başarı gösteren polisler Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde eğitim görecekler. Eğitimlerini de başarıyla tamamlayanların atamaları gerçekleştirilecek.

Kadın Polis Başvurularında Hangi Şartlar Aranıyor?

Bu duyuru için başvuru yapacak olanların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, üniversite mezunu olması, 2017 – 2018 KPSS’ye girmiş olması, ilgili puan türlerinden duyuruda belirtilen puanları almış olması, 1 Ocak 1990 tarihinde ve sonrasında doğmuş olması, boyunun 162 santimetreden uzu olması, Beden Kitle İndeksi’nin 18 – 27 arasında olması, gerekli sağlık şartlarını taşıyor olması, silah taşımak ve silahlı görevde bulunmak için bir engelinin olmaması, kendisinin ve eşinin duyuruda belirtilen suçlardan ceza almamış olması, bir siyasi partiye üye olmaması, zararlı madde kullanımından tedavi görmemiş olması, hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasında sorunla karşılaşılmayacak olması, kamudaki haklarından mahrum bırakılmamış olması gerekiyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/ilan_menu.aspx?fd2a3737-2dd7-4db1-92e4-e8f24c4b1260

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.