Ana SayfaSigorta İş İlanlariAxa Emeklilik Mali İzleme Uzmanları Aradığını Duyurdu!

Axa Emeklilik Mali İzleme Uzmanları Aradığını Duyurdu!

Axa Emeklilik tarafından yapılan sigorta personel alımları bilgilendirmesinde yeni personel ihtiyacından bahsedildi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Axa Emeklilik tarafından yapılan sigorta personel alımları bilgilendirmesinde yeni personel ihtiyacından bahsedildi.

Axa Emeklilik Yeni Personeller Arıyor

Axa Emeklilik sigorta iş ilanları kapsamında yaptığı duyuruda Mali İzleme Uzmanı ihtiyacı bildirildi. Axa Sigorta yaptığı duyuruda sigorta iş başvurusu yapacak olan kişiler hangi özelliklerin arandığını, başvuru şartlarının neler olduğunu, son olarak hangi tarihe kadar başvuru yapılabildiğini, yeni personellerin hangi görevlerden sorumlu olacaklarını da detaylı olarak belirtti. Kariyer planında sigorta alanında ilerlemek olan adayların 4 yıllık eğitim veren üniversite bölümlerinden mezun olmaları, Bireysel Emeklilik mevzuatlarına hakim olmaları, BES ve uygulamaları ile ilgili en az 2 yıl çalışarak deneyim kazanmış olması, İngilizce biliyor olması, raporlama biliyor olması, Microsoft Office uygulamalarını ileri seviyede kullanıyor olması gerekiyor.

Axa Sigorta Yeni Personel İş Başvuruları

Axa Sigorta iş ilanları içinde yer alan adayların ayrıca analitik düşünebilmesi, sorun çözme ve iletişimde başarılı olması, sonuca ve çözüme odaklı çalışabilecek olması, ekip çalışmasına uyum sağlayabilmesi, yüksek performans sergileyecek ve canlı bir şekilde çalışacak olması gerekiyor. Axa Sigorta işe alacağı yeni personellere emeklilik ve otomatik katılım süreçlerindeki tahsilatların kanuni çerçevede gerçekleştirilmesinden sorumlu olacaklar. Yeni personellerin hangi diğer görevleri alacakları duyuruda detaylı bir şekilde belirtiliyor. Axa Emeklilik tarafından yapılan bu personel alımları ile ilgilenenler 30 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurularını yapabiliyorlar.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/axa-emeklilik-emeklilik-mali-izleme-uzmani-2273394

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.