Ana SayfaKredilerFindeksi Düşük Olanlara Kredi Veren Bankalar

Findeksi Düşük Olanlara Kredi Veren Bankalar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar araştırması yapıyorsanız doğru yerdesiniz. Her gün aldığımız hizmet, yaptığımız alışverişler, gittiğimiz ve yediğimiz içtiğimiz her şey için bir bedel ödemek durumundayız. Ticaretin de büyük gelişme kaydetmesi ile birlikte, her şey ya dijital ortamdan gerçekleştirdiğimiz ödemeler ile ya da kağıt banknotlarla yaptığımız nakit ödemelerle hayatımızı sürdürmekteyiz. Bazen ihtiyaçlarımızın ağır basması nedeniyle çeşitli nakit sıkıntıları ve bütçe daralmaları yaşayabilmekteyiz. Bunun en büyük sebebi sürekli değişen ve artan fiyatlar, dalgalanan piyasa verileri ve artan enflasyon olmaktadır. Bütün bunlara para yetiştiremez bir hale geldiğimizde ise bankalar bu tarz problemleri kendileri için artıya dönüştürmektedir. Bu fırsatları müşteri potansiyelini arttırmak için kullanmaktadırlar. Sundukları ürünler ile birçok müşteri ağı oluşturmuşlardır.

Kredi Notu Düşük Olanlara Kredi Veren Bankalar

Kredi ürünleri bankacılık hizmetlerinin en çok bilinen ve kullanılanıdır. Kredi kullanabilmek içinse belirli şartları sağlamanız gerekmektedir. Bu şartlar hizmet alacağınız bankalar tarafından belirlenmektedir. Bu şartların en önemli kriterlerinden birisi kredi notudur. Kredi notu, sizin banka ile olan mali ve finansal ilişkilerinizi sembolize eden bir analizdir. Bu notlandırma sistemi ile banka, sizin notunuza göre kredi alıp alamayacağınızı belirler. Kredi notunuzun düşük olması durumunda bankalardan kredi almanız biraz güçleşecektir. Çünkü kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar pek fazla değildir. Genelde ya sizden kredi notunuzu yükseltmeniz istenir ya da teminat olarak bir ipotek isterler. Siz bunlara sahip değilseniz bu durum biraz daha zorlaşacaktır. Yine de kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar bulunmaktadır. Ancak bankalar bu tarz durumlarda keyfi tutumlar da sergileyebildikleri bilinmelidir.

Zamanla kredi başvurusunda bulunan müşteriler bazen azalabilmektedir. Müşterileri tekrar kendi yönüne çekmek isteyen bankalar ise bu durumlarda istisna gösterebilmektedir. Fibabanka, kredi notu düşük olanlara kredi vermektedir. 10000 TL tutarına kadar çekebileceğiniz kredi, 24 aya kadar uzayan vade sunmaktadır. Kolay kredi veren bazı bankalar da size bu bağlamda daha rahat kredi imkanı sağlayabilir. Bu bankalar;

  • Odeabank,
  • Türkiye Finans Katılım Bankası,
  • ING Bank,
  • Kuveyt Türk Katılım Bankası,
  • Albaraka Türk Katılım Bankası,
  • Denizbank.

Bu bankalardan kolay kredi çekilebildiği için, kredi notunuz konusunda pek fazla problem teşkil etmeyebilir. Yine bankanın müşteri ilişkileri veya yetkili birimleriyle konuşarak fikir edinebilirsiniz. Başvurularınız için bankaların internet şubelerini de kullanarak bankaya gitmenize gerek kalmayabilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.