Ana SayfaKredi KartlarıZiraat Bankası Harçlık Avans

Ziraat Bankası Harçlık Avans

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Harçlık Avans, gençlere sunulmuş faizsiz ve masrafsız bir ayrıcalıktır. Ziraat Bankası tarafından sunulan bu hizmette Genç Bankkart’ınız ve Genç Kartı’nızla yapacağınız alışverişlere kullanabileceğiniz avansınız olacak. Kredi Yurtlar Kurumu’nun sağladığı burs ve öğrenim kredisi hizmetlerinden yararlanan öğrenciler bu fırsattan yararlanabilecek. İki ayrı kartın tek kartta birleştiği harçlık avans kampanyasında, alışveriş yaparken tek yapman gereken şey istediğin kartı seçmek.

Ziraat Bankası Harçlık Avans

Harçlık avans fırsatı, hesabında para olmadığında size, faizsiz ücreti ve herhangi bir masraf talep etmeden 350 TL’lik ekstra alışveriş hizmeti sunmaktadır. Ziraat Bankası Harçlık Avans’tan öğrenim krediniz veya bursunuz devam ettiği sürece faydalanabilmektesiniz. Bu fırsatlardan yararlanmak için sırasıyla Genç Bankkart ve Harçlık Avans’a başvurmanız yeterlidir.

Eski kartlarınızı Ziraat Bankası şubelerine giderek yeni Genç Bankkart ile değiştirerek iki kartı tek bir kartta kullanabileceğiniz karta sahip olabilirsiniz. Genç Bankkart’a başvurmak için tek yapmanız gerekense, Genc Bankkart yazıp 4747’ye göndermeniz olacaktır. Kredi kartı açılan Genç Bankkartınız ile harçlık avansını rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası Harçlık Avans, fırsatından yararlanan gençler, alışverişlerini banka kartı ve Harçlık Avans limitlerinden yapabileceği gibi kredi kartı limitlerinden de yapabilirler. İşlem yaparken dikkat etmeniz gereken şeylerden birisi POS veya ATM’lerde hangi kartı seçtiğinize özen göstermenizdir. Birçok işlemi internet şube aracılığıyla da gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Genç Kart Bakiye Öğrenme

Hesap bakiyenizi öğrenmek isterseniz, BAKIYE yazıp 4747’ye SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Kartınızın kredi kartı özelliğiyle nakit avans çekimleri gerçekleştirebilirsiniz. Kart için ücret talep edilmez. Ziraat Bankası Harçlık Avans başvurularınızı şubeler müşteri iletişim merkezleri, SMS ve internet şubeyle gerçekleştirebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.