Ana SayfaGündemAkbank’tan Geleceğin Çalışma Modeli Hamlesi

Akbank’tan Geleceğin Çalışma Modeli Hamlesi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank’ın bütün dünyada etkilerini hala gösteren yeni tip covid 19 salgını sonrasında geçmeyi planladığı yeni çalışma modeli ile ilgili olarak Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil çeşitli açıklamalarda bulunduj. Genel Müdür Binbaşgil, içinde bulunulan salgın dönemi ile beraber artık tüm dünyada her sektörün yepyeni bir döneme adım attığını vurguladı. Binbaşgil, müşteri alışkanlıklarının ve iş modellerinin son yıllardaki değişim ve dönüşümünün, salgın sonrasında daha da hız kazandığını belirterek Akbank olarak yepyeni bir çalışma modeline geçiş yaptıklarını belirtti.

Çalışma Modelinde Her Yer Akbank

Çalışma Modelinde Her Yer Akbank
Çalışma Modelinde Her Yer Akbank

Pandemi sonrasında Akbank olarak çalışma sistemlerini üç ana grupta kategori haline getirdiklerini belirten Binbaşgil, uzaktan çalışma, hibrit ve ofisten çalışma yöntemlerini tasarladıklarını açıkladı. Bankacılık kalıplarının dışına çıktıklarını belirten genel müdür, yeni çalışma düzeni ile beraber artık her yerin Akbank olduğunu belirtti. Binbaşgil, bu yeni düzen ile beraber bankaya yeni açılımların getirileceğini vurguladı.

Çalışma Arkadaşlarına İnanıyorlar

Çalışma Arkadaşlarına İnanıyorlar
Çalışma Arkadaşlarına İnanıyorlar

Hakan Binbaşgil, Akbank olarak planladıkları üç farklı çalışma sistemin olumlu sonuçlar getireceğine inandıkları söyledi. BU kapsamda çalışma arkadaşlarına ve Akbank teknolojisinin gücüne de güvendiklerinin altını çizen Binbaşgil, Akbank’ın yüksek iş disiplinine ve önemli yetkinliklere sahip olan ve ülkede en iyi bankacılar ile çalıştıklarını vurguladı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.