Ana SayfaBirikim & Yatırım20 bin TL Faiz Getirisi Ne Kadar?

20 bin TL Faiz Getirisi Ne Kadar?

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

20 bin TL ne kadar faiz getirir? Vadeli mevduat paranızı değerlendirebileceğiniz iyi bir yatırım aracıdır. Risksiz bir yatırım aracı olmasının yanı sıra, ne kadar para kazanabileceğinizi önceden tahmin edebilirsiniz. Eğer 20 bin liralık bir portföyünüz varsa ve bunu faizde değerlendirmek istiyorsanız, ne kadar faiz kazanabileceğinizi öğrenmek sizin en doğal hakkınız. Peki 20 bin TL ayda ne kadar faiz kazandırır, 20 bin TL faiz getirisi amacıyla değerlendirilirse ne kadar para kazanırım?

Hangi Banka 20 bin TL Faiz Getirisi için En Yüksek Faizi Veriyor?

Hangi Banka En Yüksek Faizi Veriyor?
Hangi Banka En Yüksek Faizi Veriyor?

20 bin TL faiz getirisi üzerine bankaların en yüksek faiz oranları;

  1. Fibabanka
  2. Odeabank
  3. ING Bank
  4. Alternatif Bank
  5. Halkbank
  6. Denizbank
  7. Akbank
  8. Yapı Kredi
  9. Cepteteb
  10. Enpara
20 bin TL faiz getirisi
20 bin TL faiz getirisi

Fibabanka

Fibabanka aylık yüzde 1,64 faiz oranıyla, 20 bin liralık portföyünüz için tercih edebileceğiniz bir bankadır. 20 bin liralık bir mevduat yatırımı Fibabank’ta 32 gün vade ile yapıldığında 328 TL faiz getirisi sağlamaktadır. Eğer sizlerde paranızı Fibabanka’da değerlendirirseniz, 32 günlük vade sonunda 328 TL elde edersiniz.

Odeabank

Aylık yüzde 1,62 faiz oranıyla, en yüksek faizi veren bankalardan biri olan Odeabank, 20 bin lirayı değerlendirebileceğiniz en iyi bankalardan biri. Aynı zamanda Türkiye’de kurulan nadir dijital bankacılık girişimlerinden biridir. 20 bin liralık portföyünüzü aylık yüzde 1,62 faiz oranıyla değerlendirdiğinizde vade sonu getiriniz 324 TL olacak.

ING Bank

ING Bank aylık yüzde 1,60 faiz oranıyla özel bankalar arasında rekabetçi bir konumda yer alıyor. Paranızı 32 günlüğüne ING Bank’ta değerlendirirseniz, vade sonunda 320 liralık bir faiz getirisi elde edersiniz. Sizlerde paranızı ING’ye getirin ve yüksek faiz getirisi ile paranızı değerlendirin.

Alternatif Bank

Aylık yüzde 1,60 faiz getirisiyle en yüksek faiz imkanınını sunan bankalardan biri olan Alternatif Bank, 20 bin TL için 32 günlük vadede 320 TL faiz ödüyor. Sizlerde paranızı Alternatif Bank’ta değerlendirebilir ve yüksek faiz getirisinden yararlanabilirsiniz.

Halkbank

Aylık yüzde 1,49 faiz ödeyen Halkbank, 20 bin TL için en güvenli limanlardan biri. Paranızı Halkbank’ta değerlendirirseniz, 32 gün sonunda 298 TL elde edersiniz.

Denizbank

Aylık yüzde 1,36 faiz oranı düşük gibi gözükse de mevcut enflasyon verilerine göre gayet iyi bir faiz oranı denilebilir. Zira, Denizbank’ta paranızı 32 gün değerlendirdiğinizde 272 TL elde ediyorsunuz.

Akbank

Aylık yüzde 1,34 faiz oranıyla en yüksek faiz veren bankalardan biri olan Akbank, 20 bin liralık bir yatırımı 32 gün vadeli bir şekilde değerlendirmeniz karşılığında size 268 TL faiz ödüyor. Sizlerde paranızı Akbank’a getirin ve aylık yüzde 1,34’e varan faiz oranlarıyla paranızı değerlendirin.

Yapı Kredi

Türkiye’nin en büyük özel bankaları listesinde olan Yapı Kredi aylık yüzde 1,33 faiz oranı sunuyor. Bu tabloya göre, parasını Yapı Kredi’de değerlendiren 20 bin lira mevduat sahibi 266 TL faiz kazanıyor.

Cepteteb

Aylık yüzde 1,33 oranla Cepteteb’e gelin ve 20 bin liranız için 32 günlük vadede 266 TL alın. Cepteteb, en yüksek faiz veren bankalar listemizde ve her geçen gün daha fazla faiz ödemeye devam ediyor.

Enpara

Aylık yüzde 1,28 faiz oranı sunan Enpara, en yüksek faiz veren bankalar listemizde ne yazık ki sonuncu sırada yer alıyor.  Eğer 20 bin liranız varsa ve değerlendirmek için Enpara’yı seçtiyseniz, 32 gün sonunda 256 TL faiz elde edebilirsiniz.  Daha yüksek faiz oranları almak için, daha uzun vade süresi seçebilir ve yıllık 3,000 TL’yi geçen faiz getirisi sağlayabilirsiniz.

Bu içerik 2021 yılı Mayıs ayı banka verilerine göre hazırlanmış olup, mevduat hesabı açtırmaya karar verdiğiniz dönemde bankalardan 20 bin TL faiz getirisi hakkında kapsamlı bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.