Ana SayfaKredilerGaranti Bankası KOBİ'lere Cepten Anında Kredi

Garanti Bankası KOBİ’lere Cepten Anında Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası, her geçen gün bir yenisiyle karşımıza çıktığı fırsatlarını sadece bireysel ürünlerle kısıtlamayıp yeni ürünleri de müşterilerine tanıtıp daha geniş bir müşteri portföyü oluşturmaktadır. Bireysel müşterilerden ziyade ticari müşterilerin baz alındığı bu fırsat KOBİ’ler içindir.

Garanti Bankası KOBİ’lere Cepten Anında Kredi fırsatı ile KOBİ’ler de kredilerini hızlıca kullanabilme imkanına sahip. Bankaya gidecek vakti olmayanlar için veya bankaya kadar yorulmak istemeyen KOBİ’ler, Garanti internet veya Garanti cep aracılığıyla kredi başvurusu gerçekleştirebilirler.

Eğer uygun bulunursa krediniz direkt hesabınıza da yatabilir, dilerseniz bankadan da alabilirsiniz. KOBİ’lere özel 60 aylık vade süreleri ile eşit taksitlerle ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Siz de sağlam bir geleceğin temellerini işletmeniz için atmaya başlayabilirsini. Kredi başvurusu için kredi sayfası aracılığıyla da başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca yine KOBİ Telefon bankacılığıyla da başvuru gerçekleştirebilirsiniz. KOBİ’lere Cepten Anında Kredi fırsatı için uygulanan faiz oranlarıysa %1,36’dan başlamaktadır. Kredi tutarının yüksek olması halinde %1,36’lık faiz oranları uygulanırken düşük tutarlı kredilerde %1,41 gibi oranlar uygulanmaktadır.

Bu oranlarsa bankanın sunduğu örnek krediler ve 36 aylık vade süreleri üzerinden sizlere belirtilmektedir.

Cepten Anında Kredi fırsatı için ayrıca minimum kredi tutarı 1000 TL olup herhangi bir üst limit belirtilmemektedir. Ödemelerinizi maksimum 60 ay vade şartıyla ödemesiz dönemli veya aylık eşit taksitli şeklinde gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi hakkında daha detaylı bilgi edinmek için kredi sayfasını ziyaret edebilir veya Garanti iletişim kanallarıyla KOBİ kredisi hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.