Ana SayfaKredilerHalkbank’tan Düşük Faiz Oranlı Mini İhtiyaç Kredisi!

Halkbank’tan Düşük Faiz Oranlı Mini İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank’tan 5 Bin Liraya Kadar Mini İhtiyaç Kredisi

Çeşitli bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını incelediğimizde ihtiyaç kredilerinin maksimum 55 bin liraya kadar verildiğini görüyoruz. Ancak bazı bankalar hızlı sonuçlanan kredileri sayesinde daha kısa sürede daha az miktarlı kredi verebiliyorlar. Bu kredilerden biri de Halkbank ihtiyaç kredilerinden biri olan Kredi Minidir. Kredi Mini ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanacak olan kişiler en fazla 5 bin lira kredi çekebilirler. Ancak 5 bin lira kredi çekmiş olsanız da 1 aydan 10 aya kadar vade talep edebiliyorsunuz.

Araç almak, ihtiyaçlarınızı gidermek, düğün yapmak ve buna benzer ihtiyaçlarınız için krediden faydalanabilirsiniz. Çünkü Kredi Mini kampanyasından faydalandığınızda sizlerden kefil ve ipotek istenmeyecek. Dolayısıyla parayı nasıl kullanacağınız hakkında bankaya bilgi ya da teminat vermeniz gerekmiyor.

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyalarından biri olan kredi mini sayesinde aldığınız kredi için en fazla 10 ay taksit isteyebilirsiniz. Bu kredi kampanyasında vade seçenekleri 36 aya kadar çıkmıyor.

Halkbank mini ihtiyaç kredisi için belirlenen kredi faiz oranı sabit olmakla beraber yüzde 1,20’dir. Krediyi alırken bankaya 26,5 TL kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra krediyi aldığınızda 10 ay için hayat sigortası primi ödemeniz gerekiyor. Bunun için de 30 lira ile 60 lira arasında bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Bu krediden faydalanmak isteyenlerin en yakın Halkbank şubesine uğramaları gerekiyor. Böylece gerekli belgelerle başvuru yapabilir ve kredinizi kullanabilirsiniz.

Almış olduğunuz krediye bütün vergiler dâhil edilmiş olacaktır. Bunun yanı sıra Halkbank ihtiyaç kredisi için belirlenen yıllık maliyet oranı 20,11’dir.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.