Ana SayfaKredilerİş Bankası 3 Ayda 1 Ödemeli Taksit Ertelemeli Konut Kredisi Faiz Oranları

İş Bankası 3 Ayda 1 Ödemeli Taksit Ertelemeli Konut Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

İş Bankası konut kredisi kampanyasından faydalanmak isteyenler için yeni bir kampanya başlatıldı. Bildiğiniz gibi İş Bankası 2 farklı şekilde kredi veriyor. Bunlardan biri ev kredisi, diğeri ise konut finansmanı olarak veriliyor. İş Bankası ev kredisi kampanyasından kredi alırsanız bu kredi için 120 ay vade seçeneğinde 0,95 kredi faiz oranını seçmiş olursunuz. Eğer vade seçenekleri değişirse kredi faiz oranları da değişebilir.

Birçok ev kredisi için belirlenen vade seçenekleri 1 ay ile 120 ay arasında değişiyor. Aynı durumun İşbank konut kredisi için de geçerli olduğunu söyleyebiliriz. İş Bankası konut kredisi alan kişiler için özel bir ödeme planı sunuluyor. Bu kredide borç ertele özelliği bulunuyor, ertelemeli bir kredi olan İşbank konut kredisi için 2 ayda ya da 3 ayda bir taksit ödeme seçeneğini de seçebiliyorsunuz.

İşbank konut kredisi faiz oranlarına baktığımızda bu kredi faiz oranlarının yüzde 0,95 olduğunu görüyoruz. Bu kredi faiz oranı aylık taksit ödemeli krediler için sabittir. Ancak borç erteleme seçeneğini kullanırsanız bu faiz oranı artış gösterecektir.

120 aylık 100 bin lira kredi aldığınız zaman İş Bankası’na bir ayda geri ödeme olarak toplam 1400 lira ödeme yapmanız gerekiyor.

Bu kredi için çeşitli masrafları da sizin ödemeniz gerekiyor. Bu masraflar 500 TL tahsis ücreti, 750 TL ekspertiz ücreti, 110 lira ipotek bedeli, 180 TL DASK, 269 TL konut sigortası, 135 TL hayat sigortasıdır.

Almış olduğunuz konut kredisini 120 ayda geri ödediğiniz zaman toplamda 68 bin 28 TL faiz farkı ödersiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.