Ana SayfaKredilerOdeabank Nakit Hazır Kredi İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Odeabank Nakit Hazır Kredi İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank’tan Güncel İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yabancı sermayeli bankalardan biri olan Odeabank ülkemizdeki yükselişini devam ettiriyor. Birçok ile şube açarak yoluna devam eden Odeabank mevcut kredi kampanyalarıyla da dikkat çekiyor. Odeabank ihtiyaç kredisi kampanyalarından biri olan nakit hazır kredi kampanyasından faydalanarak kredi almak istediğinizde yüzde 1,29 olan kredi faiz oranıyla kredi almış oluyorsunuz. Odeabank kredi faizlerini sabitlemiş olsa da gerekli gördüğü takdirde bu oranlar üzerinde oynama yapabilir.

Odeabank Nakit Hazır Kredi kampanyasından faydalanarak kredi aldığınızda en fazla 3 yıl vade talep etme hakkınız bulunuyor. Bu bankadan aldığınız kredi için daha az vade talep etme hakkınız da bulunuyor. Kredi başvurusu esnasında 1 ay ile 36 ay arasında değişen vade seçeneklerinden birini seçebilirsini. Kredi sözleşmesini imzalamadan önce vade seçeneklerini değiştirme hakkınız bulunuyor.

Bu kredi için gerekli başvuruyu Odeabank şubelerinden yapacaksanız işyeri onaylı gelir belgesi, kimlik ya da ehliyetle başvuru yapmanız gerekiyor. Odeabank gerekli gördüğü takdirde sizlerden başka belgeleri de isteyebilir.

Odeabank ihtiyaç kredisinde yıllık maliyet oranı yüzde 18,19 olarak belirlenmiş. Aynı kredide birtakım masraflar da bulunuyor. Örneğin almış olduğunuz kredi üzerinden yüzde 0,5 oranında kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekiyor. Bu da 50 bin liralık bir kredide 250 TL anlamına geliyor. Buna ek olarak krediyi almanız durumunda hayat sigortası yaptırmanız da gerekebilir. Sigorta bedelleri değişiklik gösterdiği için bu konuda en net bilgiyi her zaman banka şubelerinden alabilirsiniz. 

Odeabank ihtiyaç kredisinden 50 bin lira olarak faydalanmanız durumunda bankaya bu krediye ait borcunuzu 36 ayda aylık 1822 lira taksitle ödeyebilirsiniz. Bankaya ödeyeceğiniz taksitlerin masraflar hariç genel toplamı 65 bin 845 lira olacaktır. Başvuruyu Odeabank internet sitesinden gerçekleştirebilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.