Ana SayfaKredilerDenizbank 100 Bin Liraya Kadar İpotekli İhtiyaç Kredisi

Denizbank 100 Bin Liraya Kadar İpotekli İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank’tan 100 Bin Liraya Kadar İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredisi kısa vadeli ihtiyaçlar ve finansman desteği için kullanıldığı için genel olarak bu kredi kampanyalarının üst limitleri düşüktür. Aynı zamanda birçok banka ihtiyaç kredisi verdikten sonra verdiği kredi için en fazla 36 ay vade seçeneğini tüketicilere sunuyor. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyalarından biri olan ipotekli ihtiyaç kredisi yüksek miktarlı kredi çekmek isteyen kişiler için ideal olan kredilerden biridir. Ancak bu kredi kampanyasından faydalanmak için bir gayrimenkulü ipotek ettirmek gerekiyor. İpotek ettirmeniz gereken gayrimenkulün değeri çekmek istediğiniz kredinden daha az olmamalı, eşit ya da krediden daha değerli olmalıdır.

Denizbank ipotekli ihtiyaç kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranına baktığımızda bu oranın yüzde 1,52 dolaylarında olduğunu görüyoruz. Bu da ortalama bir orandır.

Denizbank ipotekli ihtiyaç kredisinden maksimum 100 bin lira olarak faydalanabilirsiniz. 100 bin lira olarak alabildiğiniz ihtiyaç kredisi kampanyası için ödemeniz gereken tahsis ücreti ise 500 lira olmalıdır. 500 lira kredi tahsis ücretinin yanı sıra ekspertiz ücreti, ipotek tesis bedeli ve hayat sigortası bedeli gibi çeşitli masrafları da yine Denizbank’a ödemeniz gerekiyor.

Bu kredi kampanyasının vade seçeneklerine baktığımızda vade seçeneklerinin 1 ay ile 48 ay arasında değişiklik gösterdiğini görüyoruz. Bu bağlamda isteyenler 4 yıla kadar vade talep ederek kredi çekebiliyorlar.

Eğer Denizbank ipotekli ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanarak bu bankadan 100 bin lira ihtiyaç kredisi alır ve 4 yıl vade talep ederseniz sizin için belirlenen kredi taksit miktarı 3 bin 178 lira olacaktır. Almış olduğunuz 100 bin liralık kredi için 4 yılda toplamda bankaya 152 bin 559 lira geri ödeme yaparak borcunuzdan kurtulabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.