Ana SayfaKredilerTürkiye İş Bankası 20 Bin TL Taşıt Kredisi

Türkiye İş Bankası 20 Bin TL Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası

En düşük kredi faiz oranlarıyla taşıt kredisi alabileceğiniz bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası sayesinde hayallerinizdeki araca kavuşmak için gereken finansman desteğini alabilirsiniz. İş Bankası’na ait olan taşıt kredisi kampanyasını incelediğimizde bu kampanyada kredi faiz oranlarının yüzde 1,45 olduğunu görüyoruz. Yüzde 1,45 kredi faiz oranıyla alabildiğiniz taşıt kredisi için esnek ödeme seçeneklerinden faydalanabiliyorsunuz.

Türkiye İş Bankası taşıt kredisi kampanyası aynı zamanda yüksek miktarlı bir kredi kampanyası olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü standart taşıt kredilerinin üst limiti 50 bin lira dolaylarındayken İş Bankası taşıt kredisi kampanyası sayesinde 100 bin liraya kadar kredi alınabiliyor.

Bankaya kredi başvurusu yaparken sizlere sunulan vade seçeneklerinden birini seçmeniz, başvuruyu bu şekilde yapmanız gerekiyor. Türkiye İş Bankası taşıt kredisi kampanyası için geçerli olan vade seçeneklerine baktığımızda vade seçeneklerinin 1 ay ile 48 ay arasında değiştiğini görüyoruz. Bu iki değer arasında yer alan tüm vade seçenekleriyle kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Bankanın mevcut taşıt kredisi kampanyasından faydalandığınızda kredi tahsis ücreti ve araç kasko ücretini ödemeniz gerekiyor. Kredi tahsis ücreti alınan kredi miktarı üzerinden değerlendirilirken kasko ücreti aracın durumuna göre değişiyor. Yani daha pahalı ve kaliteli bir araç aldığınızda ödemeniz gereken kasko ücreti de otomatik olarak artıyor. 20 bin liralık bir taşıt kredisi paketi alacağınız zaman bunun için 105 TL kredi tahsis ücreti, 1380 lira kasko ücreti ödemeniz gerekiyor.

En yüksek vade seçeneği olan 48 ay vade seçeneğini kullanarak bankadan 20 bin lira kredi aldığınızda kredinizi yüzde 1,45 kredi faiz oranıyla almış olursunuz. Almış olduğunuz bu kredi için bankaya her ay 618 lira taksit ödemeniz gerekir. Bu şekilde29 bin 664 lira ödeme yaparak borcunuzun tamamından kurtulabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.