Ana SayfaEkonomiSnapchat Halka Açılıyor

Snapchat Halka Açılıyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Dünyanın en çok kullanılan programlarından biri olan Snapchat halka açılıyor. Kullanıcısı sayısı her geçen gün artan ve yenilenen içeriğiyle daha çok ilgi çeken sosyal paylaşım uygulaması Snapchat borsaya açılıyor. Bir yıl içinde en çok kullanılan program haline gelen Snapchat eğlenceli ve renkli animasyonları ile de dikkat çekiyor. Instagram adlı sosyal medya sitesine yeni bir uygulama açtırtmayı başaran Snapchat’in piyasadaki değeri tam olarak 25 milyar dolar. 

Sosyal medyanın devi sayılan Snapchat borsaya açılarak bir yeniliği imza atıyor. Snapchat şirketinin piyasaya 2017 yılı içinde Mart ayında borsaya açılması planlanıyor. 25 milyar dolar değerinde olan Snapchat’in Türk lirasında karşılığı ise tam olarak 76 milyar 250 milyon Türk lirası. Sosyal medya devi olan bu şirket bu fiyat değeri ile Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu olabilecek şirketten 2 kat daha büyük. Şirketin her geçen yıl bütçesini daha çok arttırdığı da biliniyor.

Snapchat Borsaya Açılıyor

Sosyal medyanın devi olan Snapchat önümüzdeki yıl itibari ile borsaya açılacak ve deyim yerindeyse halka buluşacak. Snapchat’in kurucusu olan 26 yaşındaki Evan Spiegel  dünyanın en genç milyarderi olarak görülüyor. 26 yaşındaki Evan Spiegel’in 2,1 milyar dolar değerinde serveti olduğu biliniyor. 

Snapchat kullanan sayısı tüm dünyada ön sıralarda yer alıyor. Sosyal medya uygulamarı arasında öne çıkan Snapchat’in yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde birçok kullanıcısının olduğu biliyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde Snapchat kullanan sayısının 58,6 milyon olduğunu belirtiliyor. Bu oran Amerika Birleşik Devletleri’nin yüzde 32 ‘sini kapsıyor. Bu kadar büyük bir başarıya sahip olan uygulama Snapchat’in borsaya açılma nedeni açıklanmazken yetkililerden denet bir bilgi gelmediği biliniyor. Borsaya açılacak olan Snapchat uygulamasının bu şekilde daha çok kazanç elde edeceği biliniyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.