Ana SayfaEkonomiFındığı Getirin Kömürü Götürün

Fındığı Getirin Kömürü Götürün

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fındık fiyatlarının gün geçtikçe düşüşü esnafı zor duruma soktu. Bu nedenle de birçok esnaf şaşırtan kampanyalar düzenlemeye başladı. Kampanya düzenleyenler arasında Zonguldak Alaplı da yaşayan esnaflar da yer alıyor. Esnafların yaptığı kampanya neticesinde fındık getirene kömür veriliyor ya da ev eşyalarında indirim yapılıyor.

 

FINDIK İLE KÖMÜR TAKASINA ÜRETİCİ SICAK BAKTI

Fındık fiyatları hızlı bir şekilde düşmeye başlayınca esnaf ne yapacağını şaşırdı. Bu yüzden  de Zonguldak’a bağlı Alaplı ilçesinde bir grup esnaf fındık getirerek kömür alma ya da fındık getirerek beyaz eşya alma kampanyası düzenledi. Zonguldak’ta bu kampanyayı başlatan esnaflardan bir tanesi de Gürol Öztürk oldu. Öztürk, kömür ve beyaz eşya satan bir esnaf olduğunu ve fındık fiyatlarının düşmesi neticesinde müşterilerine fındık ile takas imkanı sunduğu söylüyor.

TAKAS KAMPANYASI 15 GÜN ÖNCE BAŞLADI

Gürol Öztürk’ün işlettiği işyerine 45 kilogram fındık getirirseniz bir ton kömür alabiliyorsunuz, ya da 14 kilogram fındık getirirseniz de elektrikli süpürge ile takas işlemini gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Öztürk yaptığı açıklama neticesinde takas kampanyasını 15 gün önce başlattığını ve ilginin de olduğunu dile getirerek gözleri tekrar fındık fiyatlarında yaşanan düşüşe çevirdi.

FINDIK FİYATLARI DÜŞÜNCE ÜRETİCİNİN İMDADINA ESNAF YETİŞTİ

Giresun başta olmak üzere tüm Karadeniz Bölgesi’nde fındık fiyatlarının düşüş yaşaması fındık üreticilerini bir hayli üzdü. Öztürk açıklamasında şu sözleri söyledi: “Fındık üreticisi fındık fiyatları çok düştüğü için alım sıkıntısı çekmeye başladı. Ancak onlara bir merhem olmak için ben de böyle bir kampanya başlatmaya karar verdim. Kış mevsimine girdiğimiz için 45 kilogram fındık getirene 1 ton kömür vermeye karar verdik. Bunun yanı sıra beyaz eşyalarda da takas kampanyasını başlattık.” şeklinde konuşarak konuşmalarına son verdi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.